Satan is Alive and Well on Planet Earth

by Hal Lindsey

Paperback, 1972

Status

Available

Call number

235.47

Collection

Publication

Grand Rapids, MI (1972) Zondervan Publishing House Second Edition

Description

In this candid look at the contemporary rise in spiritualism and the occult you'll be exposed to the problems and dangers of false worship in light of Scripture.

Media reviews

Beschrijving

Christelijke visie op de groeiende belangstelling voor miet-christelijke godsdiensten en het occultisme.

Satan leeft onder ons confronteert de moderne mens met de realiteit van satan en met de invloed die hij achter de schermen uitoefent.

Een vloedgolf van belangstelling voor
Show More
bovennatuurlijke zaken stroomt door onze moderne, technocratische maatschappij. In allerlei groeperingen heeft het verlangen naar ervaringen met “de andere wereld” onvoorziene proporties aangenomen.

Moeten wij hekserij en Satan-verering serieus nemen? Zijn mystiek en astrologie verwerpelijk? En wat zit er voor macht achter de veranderende opvattingen over zedelijkheid en integriteit? Hoe kunnen we de vreemde krachten, die onze maatschappij dreigen te ondermijnen, bestrijden?In een doordringende analyse van een essentieel en eigentijds gegeven belicht Hal Lindsey, de auteur van “De Planneet Die Aarde Heette…” de gevaren, verbonden aan het lichtzinnig omgaan met krachten van “de andere kant”. Zijn scherpzinnige verklaringen over de jeugd van vandaag bergen meer in zich dan louter waarschuwingen: hij toont nadrukkelijk het gevaar aan dat schuilt in het betrokken raken bij occultisme, en dergelijke on-christelijke stromingen.Een boek voor iedereen die het machtige wezen tracht te begrijpen dat speelt met de ondergang van onze wereld en dat diegenen, die in zijn netten verstrikt raken, onherroepelijk te gronde zal richten…
Show Less

User reviews

LibraryThing member Nandakishore_Varma
I got it from somebody, and read it with some interest, because as a Hindu, I am one of Satan's minions, aren't I?

Verdict? Amusing nonsense.

Language

Original language

English

Original publication date

1972

Physical description

8 inches

ISBN

7285564

Local notes

NWC
Page: 0.4338 seconds