Szeretlek, de miért én vagyok mindig az utolsó?

by Andrew G Marshall

Other authorsAnna Rónay, U
Paper Book, 2014

Status

Available

Call number

FEHÉR

Publication

Budapest Tea K. 2014

Description

FAMILY & OTHER RELATIONSHIPS. As a marital therapist, Andrew Marshall spent almost thirty years helping couples resolve complex issues and arguments and then fall back in love again. In his first book, "I Love You But I'm Not In Love with You," he shed light on a universal relationship problem: What happens when lust turns lukewarm? In "I Love You But You Always Put Me Last," Marshall addresses a pervasive problem plaguing modern parents: letting the children become the center of their universe. Here, Marshall shines a light on how this creates unhappy parents and fractious, desperate kids, and why adults need to put the focus back where it belongs--on the parents as people first, a couple second, and Mommy and Daddy third. The result? Kids who are less egocentric and more independent, and parents who work together and learn to actually like each other again.… (more)

Physical description

263 p.; 24 cm

ISBN

9789638975164

Barcode

160

Library's review

A ​gyerekneveléssel töltött évek alatt sok párnál eljön az a pillanat, amikor az egyik fél úgy érzi, a másik számára minden előbbre való, mint ő: a karrier, a házimunka, a kedvenc hobbi, de leggyakrabban a gyerekek.
Szinte elkerülhetetlen, hogy egy idő után a szennyesruhakupacok és játékhalmok között elgondolkozzatok: kik vagytok ti valójában? Már csak szülőként funkcionáltok? Fontosabb az, hogy új tornacipőt vegyél a gyereknek, mint egy közös hétvége a pároddal?
RIADÓ!
Ha így gondolod, akkor több mint valószínű, hogy tenned kell valamit.
A mai modern családoknál általában az a társadalmilag elfogadott, hogy a szülők kiemelten kezelik a gyerekek minden igényét. Andrew G. Marshall azonban úgy véli, hogy a párok, akik csak a gyerekeikért élnek, előbb-utóbb végleg lemerítik saját magukat és kapcsolatukat.
A könyv két központi témát jár körül: hogyan őrizzük meg házasságunk épségét és hogyan neveljük szép fokozatosan önállóságra a gyerekeinket, ami nem csak nekik, de nekünk is jó lesz.
A szerzőről:
Andrew G. Marshall párkapcsolati tanácsadó, író és kiváló színpadi szerző. Huszonöt éve folytat sikeres praxist az Egyesült Királyságban, emellett a Times, a Guardian és a Psychologies című folyóiratok publicistája.
… (more)
Page: 0.3499 seconds