Szeretlek, de miért én vagyok mindig az utolsó?

by Andrew G Marshall

Other authorsAnna Rónay, U
Paper Book, 2014

Status

Available

Call number

FEHÉR

Publication

Budapest Tea K. 2014

Description

From novels to non-fiction, there has never been more interest in parenting. It seems that somehow, modern parenting has become about always putting your child's needs first, however inconsequential and no matter what the cost. The price we are paying as parents is losing our identity, forgetting about our partner's needs and putting them last on our list of priorities. This can lead to increased risk of marital breakdown and unhappy, insecure children with poor relationship role models. This practical self-help book is about putting your partner first, and not losing sight of your own needs when you become a parent. By focusing on your relationship and making your partner a priority, you will create a secure, caring environment in which to bring up your children. The result is a strong marriage, secure children and a happy family.… (more)

Physical description

263 p.; 24 cm

ISBN

9789638975164

Barcode

160

Library's review

A ​gyerekneveléssel töltött évek alatt sok párnál eljön az a pillanat, amikor az egyik fél úgy érzi, a másik számára minden előbbre való, mint ő: a karrier, a házimunka, a kedvenc hobbi, de leggyakrabban a gyerekek.
Szinte elkerülhetetlen, hogy egy idő után a
Show More
szennyesruhakupacok és játékhalmok között elgondolkozzatok: kik vagytok ti valójában? Már csak szülőként funkcionáltok? Fontosabb az, hogy új tornacipőt vegyél a gyereknek, mint egy közös hétvége a pároddal?
RIADÓ!
Ha így gondolod, akkor több mint valószínű, hogy tenned kell valamit.
A mai modern családoknál általában az a társadalmilag elfogadott, hogy a szülők kiemelten kezelik a gyerekek minden igényét. Andrew G. Marshall azonban úgy véli, hogy a párok, akik csak a gyerekeikért élnek, előbb-utóbb végleg lemerítik saját magukat és kapcsolatukat.
A könyv két központi témát jár körül: hogyan őrizzük meg házasságunk épségét és hogyan neveljük szép fokozatosan önállóságra a gyerekeinket, ami nem csak nekik, de nekünk is jó lesz.
A szerzőről:
Andrew G. Marshall párkapcsolati tanácsadó, író és kiváló színpadi szerző. Huszonöt éve folytat sikeres praxist az Egyesült Királyságban, emellett a Times, a Guardian és a Psychologies című folyóiratok publicistája.
Show Less
Page: 0.2205 seconds