Aludj el szépen, Bendegúz! új módszer, amelynek segítségével gyermeke könnyedén elalszik

by Carl-Johan Forssén Ehrlin

Paper Book, 2015

Status

Available

Call number

FEHÉR

Tags

Publication

[Budapest] Kolibri 2015

Description

Parents all over the world have embraced this story into their nightly routine. When Roger can't fall asleep, Momma Rabbit takes him to meet Uncle Yawn, who knows just what to do.

Original publication date

2014

Physical description

38 p.; 24 cm

ISBN

9786155591235

Barcode

161

Library's review

A könyv jelenleg több mint 40 országban jelenik meg, a magyar kiadás különlegessége, hogy a rajzokat Agócs Írisz készíti hozzá.
Világszerte anyukák ezreinek segít a könyv, hogy az izgága gyerekeket álomba ringathassák. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia,
Show More
György herceg is erre a mesére alszik el…
Az Aludj el szépen, Bendegúz! megjelenése után nem sokkal világsiker lett. Ez az első magánkiadásban kiadott könyv, ami rögtön az Amazon sikerlistájának élére került, olyan címeket taszítva le, mint a Lány a vonaton, vagy Harper Lee-től a Menj, állíts őrt! Sikerét annak köszönheti, hogy pszichológus szerzőjének meséje tökéletesen alkalmas minden gyermek megnyugtatására és könnyű elaltatására a szerző azt ígéri, 10 perc alatt bárkit elaltat. A történet a bölcsőringatás verbális megfelelője, ami mindenkit álomba ringat – mondja Ehrlin.
Nem tudom, hogyan ér véget a történet, mert mindig elalszom. Remélem, sosem tudom meg. – írja az Amazonon egy hálás anyuka.
Show Less
Page: 0.2705 seconds