Szegény Dzsoni és Árnika

by Lázár Ervin

Other authorsLászló Réber
Paper Book, 1999

Status

Available

Call number

Pszichológia L-36 FEHÉR

Publication

Budapest Osiris 1999

Description

Princess Arnica is so sweet and gentle that when she smiles even wolves and bears forget their fierceness. Everyone loves her, but she loves only Poor Johnny. Luckily, he loves her too, and even more luckily she has a very sensible king for a father, who is happy for her to marry whomever her heart desires. So, no problems then? Well, maybe just one - The Witch with a Hundred Faces has cast a spell on Arnica and Johnny which means that one of them, at any one time, must always be a duck, and the other human! Who can help them? Only the Seven-headed Fairy. Will they be able to find her?

Physical description

81 p.; 21 cm

ISBN

9633796954 / 9789633796955

Barcode

312

Similar in this library

Library's review

Lázár Ervin beszélget a kislányával, szóval együtt szövik a mesét. Kiről szólhat másról egy ilyen mese, mint a becsületes, egyszerű szegény legényről, a jószívű királykisasszonyról, a hirtelen haragú királyról és a vasorrú bábáról, aki természetesen összekeveri a
Show More
dolgokat. Végül helyreáll a rend, és szegény Dzsoni feleségül veheti Árnikát, és elnyerheti vele a királyságot is. Minden olyan egyszerű, de mégis annyi mindenen lehet elgondolkozni. És mi jobb alkalom arra, hogy az emberi jóságon, barátságon, szereteten elgondolkodjunk, mint egy közös mesélés apa és lánya között? Lázár Ervin és kislánya új mesei világba kalauzolja el az olvasókat; ebben a könyvben nincs jelen Mikkamakka, sem Vacskamati, még Bruckner Szigfrid sem, de a Hétfejű Tündér szeretetvilágának minden szépségét megtaláljuk benne. Réber László magával ragadó bájjal, mély humorral teszi láthatóvá Lázár Ervin mesevilágát.
Show Less
Page: 0.0693 seconds