Hogyan élheted túl, ha minden a testvéred körül forog?

by Pacskovszky Zsolt

Paper Book, 2013

Status

Available

Call number

Pszichológia P - 11 FEHÉR

Publication

Budapest Móra 2013

Physical description

63 p.; 19 cm

ISBN

9789631195361

Barcode

79

Library's review

A ​Móra Kiadó 9-11 éves gyerekeknek szóló pszichológiai könyvsorozatának kötetei egy-egy lelki problémát járnak körül. A könyvek két részből állnak: egy történetből és a hozzá tartozó, segítő feladatokból, tanácsokból, amelyek magyarázzák és feloldják az
Show More
olvasóban az ábrázolt konfliktust és érzelmeket. A kapcsolódó feladatok, tanácsok a Heim Pál Gyermekkórház mentálhigiénés szakembereinek szakmai tudásán alapulnak, a történetek a szakmai csapat és Pacskovszky Zsolt író közös munkájával valósultak meg.

„Megszületett Janka kis tesója, Krisztián. Apu szerint igazi kis »nudlifej«, anyu szerint viszont cuki. Szerintem olyan, mint egy béna rajzfilmfigura. Igaz, én főleg Jankát nézem, mert ő is rajta van az egyik fotón. Kissé furán vihog rajta. Mintha egy nindzsa épp a lábára taposna.”
Minden gyerek élete felfordul, ha testvére születik, és nem biztos, hogy azonnal örül a kis jövevénynek. A cserfes Janka világgá kürtöli a nagy hírt, Boldizsárt viszont az érdekli, hogy akkor is megkapja-e az áhított BMX-et, ha a család új taggal bővül.
Show Less
Page: 0.2166 seconds