La Directa : Muntanyes consumides

by La Directa (Editor)

Other authorsPATOSSA (Cover designer)
Magazine (paper), 2022

Status

Exclòs de préstec

Call number

796.42 DIR

Barcode

1000000129

Language

Publication

Barcelona : La Directa, 18 de juliol de 2022

Més informació

Revista La Directa. Núm. 551. Del 18/07 al 05/09 de 2022.
Inclou 1 suplement: Naturistes: Suplement informatiu per a la difusió del naturisme als Països Catalans

L'impacte de les curses de muntanya i de l'excursionisme comercial en els entorns naturals, una conversa amb l'activista per la sobirania alimentària Gustavo Duch, les polítiques de control de la immigració a Egipte o la recuperació de la tècnica constructiva de la pedra en sec, entre els continguts de la nova edició impresa de la 'Directa', que també inclou un suplement sobre la pràctica del naturisme.

SUMARI
- A Fons: Natura en competició, per Eloi Latorre i Clara Basiana / Entre la salut i el culte a superar límits, per Clara Basiana i Eloi Latorre / Esprémer el sostre del món, per Andreu Lloret.
- Miralls: Entrevista a Gustavo Duch: “Qui controli la terra fèrtil controlarà el món”, per Gemma Garcia.
- Impressions: Protegir els drets de la natura per a la defensa de la vida, per Joan Manel del Llano i Susana Borràs-Pentinat / Bombers: menys lloances i més solucions, per Marc Ferrer.
- Cruïlla: Pedra en sec, un ofici en reconstrucció, per Sara Romero.
- Roda el món: Egipte, una altra frontera sud de la UE externalitzada, per Marc Español / Unides per desarmar el silenci, per Berta Ruai / Colòmbia, de la revolta social a la victòria de Petro i Márquez, per Berta Camprubí.
- Expressions: Art que brota entre les cendres, per Ivet Eroles / Un buit on poder triar, per Núria Romay / Camins de llibertat en les plantacions de l’esclavitud, per Sara Montesinos / Camins de llibertat en les plantacions de l’esclavitud, per Xavier Montesinos / Paradís perdut amb sol i platja, per Josep Pimentel.
- Indirecta: Entrevista a Basillo Aragón: “Els conductors patim un esclavatge brutal”, per Àlex Romaguera.

ISBN

DL: B 16982-2016

Original language

Catalan
Page: 0.2735 seconds