Sadernes i Beuda : Alta Garrotxa (copy1)

by Carles Terma Grassa

Other authorsXavier Buxó (Author), Luís Alfonso Sanz (Author)
Paperback, 1999

Status

Available

Call number

796.520 (CAT 2 GTX) TER

Barcode

1000000284

Language

Publication

[Lloc de publicació no identificat] : [els autors], 1999.

Més informació

Guia d'escalades a Sadernes i Beuda, en la qual apareixen quatre zones d'escalada: Port del Diable, Sadernes, Les Marrades i Beuda, amb els sectors A-D i E-J. Hi trobem informaició pràctica del tipus d'accessos, zones i sectors de cada una d'ellas, croquis de les vies, dificultat, metres…

Donació del soci Carles Terma Grassa.

SUMARI DE SECTORS I VIES
I. Pont del Llierca o del Diable: Bipla, Escarola, La Gran Duna, Scadel Ventura, Go...Go...Gorila, Escalador Microcoscos, Estrip de Titans, La Nimía de Sadernes, La Nimía de Neda, Zeppelin, Si vols una grua truca'm.

II. Sadernes (nucli central de sectors):
1. El Senglar: Alchemy, La Guada, Senglar, Pròfug, Trempera matinera, Canetenca, Derribos enderrokus, Kikolandia, El lladre, El placer de joder, D'esta Gwaly?
2. Slabs: L'ajeguda, Mirall impenetrable
3. Castell s'Espasa (carretera): Cul de got, La guerra del nap, Nautilus, Transatlàntic, Variant, Escletxa de tendresa, Pornomania, No "e pa re", El perfum de les transparències, Aresta, Diedre, Eva, Fa de mal dir, Boogs Teni, Escadel aventura, L'escorpí, Variant, De l'arbre, La vídua negre, La foca del sofà, Aquí terra deixo el jec, L'escalipatxo, El centpeus, Llorenç les ulleres on les tens, Poques vies massa xaves, Olga, ?.
4. Castell s'Espasa (adalt): Serveis mínims, La puça, Rampa que t'inclines, Mi lindo gatito, la machine, Calandra, Ladilla, Liendre, Ei nas, La mort del lloro, Toloumedows, Klaatu barada nikto, Lucha luichy, Boitul, Miembrillo.
5. Cingle de la cova del Bisbe: Blue moon, Metal, Imperi del llop, D'en Quico, Esbardellarà, Escalibats, Silenci!!!, Fernando gando, La canción del alerón, Les tres maries, Les tres maries, Les tres maries, Dinàstic, Destroier, Primitivo, Mestoika, Sang-faina, Punyalada, Crit de pànic, Marronet.
6. La Cúpula: Força criminal, El pas del foraster, Projecte, Amazonia, Via láctea, La quinta escencia, Tramuntana, La cúpula, Projecte, Projecte, Projecte.
7. Totxo Trash: Sepulreich, Sacredtura, Trhash a gogo, Ratos de porâo.
8. Iniciació: Congruent, La joiosa canalla, Gorromina power, Giva, Obelix, Goku, Tormenta tropical, El retorn, Correfoc, Desplom invertit.
9. Cova de les Monges: The fly, Succión, Projecte, Lumbalgia, La rega del kul del mosen.
10. Atlantis: Mala milk, La bruixa, Los cien mil hijos de san pepe, Tres solteros y un percutor, Octubre rojo, Gustavo.
11. L'escenari: Asterix, Camp base, Rierada, Bego, Comediants, Inout, GCR, Noemi, Tin Tin, Oxigen, Pluja de rocs.
12. El Diable: Bruixots, Trasgo, Variant, L'arcada del dimoni.
13. L'Aventura: La maldita, Cops de tempesta: L'aventura, Escalaoke, La chapa del 10, La sabonera.
14. Pont d'en Valentí (abaix): Matís, Els trabucaires, Desitgs de volar, BRuixot, Hiroshima boom, Go west, Deva, Els quatre vents, Blancaneus, Bambina, La peque.
15. Can Pixa: Moon stone, Tazmania, Terra aspre, Kan pistraus, El camí de la tremolera, El viatge de l'inkredul, Eskitx de mosca morta, Kantu de fang, L'herba que em priva.
16. Pont d'en Valentí (carretera): L'entrebank, L'entre-cuix, L'eskisofrénik, For you Andrea, La blavosa, Zizzi, Club del desengaño.
17. Cingles del Guitarriu: Recadería vertical, Sabina mosquitera, Els falcons, Els escorpins.
18. Intra Món: Pierre no doy una, Amparito roca, Edat mitja, Intra món, Dau al 7, L'ondina.

III. Les marrades: Badall de grill, Ateo Mateo, Kristiano Marrano, El pit roig, Akerontia Àtropos, Sus scrofa, Màgica i enèrgica, Ips Akuminatum, Diedre d'en Gargante (el desarrelat), Alea iacta est, Vsque ad mortem, Gnothi sauton, El país de les arrels, Cannabis, Quercus.

IV. Beuda:
Sectors Regae, Yonki, Del riu, El castell: Rastaman, Ganja, Exodus, Survival, The wailers, Yanki yonki, Delirius tremens, Beso negro, Lluvia dorada, Guxefti, La mamella, Garrotxa exòtica, Bavaresa namaste, Speet de maig.
Sectors Els gossos,iniciació, Central La culumna, Últim, Del moro: Melilla, Musulma boy, L'anec lleig, 127, Frenasso, Una fiblada a la pell, Om naman sibaya, Variant, La normal, Clavaria, Nastase, Orus ke pel kul kaguen els moros, T'hi va la pell, Skup, Murri, El punki el guiri i el otro, Fobia social, La santi, El patiment del solstici, ?, La ressaca perpètua, Estramonio, Flor de lotus, Lluert verd, Sprit de broc, Vas de bou.

Physical description

60 p.; 17 cm

ISBN

B-30.399-99

Original language

Catalan
Page: 0.135 seconds