Camí de Retrobament : Alt Urgell, Andorra, Ariège

by Editorial Alpina

Other authorsCamí de Retrobament (Contributor), Rubio Julián Julio (Photographer)
Map, 2014

Status

Available

Call number

CAT 9 URGA

Barcode

1000000386

Language

Publication

Granollers : Editorial Alpina, 2014

Més informació

1 Mapa + Guia excursionista + Funda
Escala 1:40.000

2014
Idiomes: Català, Castellà, Francès.

Camí del Retrobament. Eliminar fronteras. Unificar territoris. Compartir experiències. El Camí del Retrobament uneix els territoris de l’Alt Urgell, Andorra i l’Ariège mitjançant antics camins de pastors, borrant les fronteres dels tres països i donant pas a un espai multicultural per compartir, viure, experimentar i retrobar-se. Recuperant els camins que utilitzaven els nostres avantpassats, podreu recórrer a peu qualsevol dels dos itineraris proposats vivint contrastos i disfrutant de la naturalesa. Disposeu d’un itinerari esportiu pels més atrevits, i d’un itinerari familiar per poder realitzar el camí sense pressa però sense pausa, i disfrutar plenament cadascun dels racons que anireu descobrint.

El context del Camí: Aquest camí neix dins del projecte “Fer de la Frontera un Camí cap a la Formació” del Programa Operatiu de Cooperació Espanya – Andorra – França (Poctefa) i subvencionat pels fons FEDER de la Unió Europea. Els seus objectius són: posar en valor els territoris i el patrimoni natural i cultural dins d’una lògica sostenible; contribuir a la protecció i gestió dels recursos mediambientals; i reforçar la integració transfronterera resaltant els aspectes complementaris en el pla de les activitats econòmiques, de la innovació i del capital humà.

ATENCIÓ: pàgina web oficial no operativa (Data de consulta: setembre de 2022)

SUMARI D'ETAPES
- Itinerari esportiu d'Auzat a la Seu d'Urgell: Etapa 1. Auzat - La Carla / Etapa 2. La Carla - Arinsal / Etapa 3. Arinsal - Prats / Etapa 4. Prats - Claror / Etapa 5. Claror - Bescaran / Etapa 6. Bescaran - La Seu.
- Itinerari familiar d'Auzat a la Seu d'Urgell: Etapa 1. Auzat - La Carla / Etapa 2. La Carla - El Serrat / Etapa 3. El Serrat - Ordino / Etapa 4. Ordino - Prats / Etapa 5. Prats - La Comella / Etapa 6. La Comella - Claror / Etapa 7. Claror - Naturlandia / Etapa 8. Naturlandia - Bescaran / Etapa 9. Bescaran - La Seu.

ISBN

9788480905206

Original language

Catalan
Page: 0.3749 seconds