Camins de salut. Itineraris per conèixer les plantes medicinals de les comarques gironines : L'antic estany de Sils (Plana de la Selva)

by Gabriel Mercadal Corominas

Other authorsJoan Simon (Comitè assessor), Josep Maria Camarasa (Comitè assessor), Lluís Vilar (Photographer), Núria Torrelles (Author), Núria Membrives (Author), Fundació Carl Faust (Contributor), Josep Antoni Rosselló (Comitè assessor), Pere Vilaldama (Illustrator), Tangram.cat (Designer), Dipsalut (Editor)
Paperback, 2011

Status

Available

Call number

633.8 (CAT 2 SEL) TOR

Barcode

1000000400

Language

Publication

Girona : Dipsalut, 2011

Més informació

Volum 4: L'antic estany de Sils

“Camins de salut. Itineraris per conèixer les plantes medicinals de les comarques gironines” transmet informació sobre les plantes medicinals del nostre entorn. S’explica quines propietats tenen, com distingir-les o com elaborar remeis. Agradables caminades saludables, coneixement de la flora autòctona i dels seus beneficis per als humans seran propiciats per aquests quaderns que posen a l’abast de tothom la riquesa natural dels itineraris descrits.
Aquesta obra, patrocinada i editada per Dipsalut (Diputació de Girona), ha estat preparada per un equip del Jardí Botànic Marimurtra, de la Fundació Carl Faust, i experts contactats expressament per a aquest projecte.

Physical description

109 p.; 21 cm

ISBN

9788461499076

Original language

Catalan
Page: 0.4699 seconds