Dreceres d'aigua

by Oriol Guasch Terré

Other authorsAbadia de Montserrat (Editor), Manel Rosell Pradas (Preface)
Paperback, 1996

Status

Available

Call number

796.53 (CAT) GUA

Barcode

1000000426

Language

Publication

Barcelona : Abadia de Montserrat, 1996

Més informació

El descens d'engorjats ha esdevingut aquests darrers anys una pràctica molt concorreguda, com a activittat esportiva ben especialitzada i com a excursió aquàtica de caràcter lúdic, que ens ofereix una perspectiva de la muntanya inèdita, d'una magnitud insospitada i d'una bellesa difícilment imaginable.
A les mans tenius un llibre que de forma condensada us ofereix algunes reflexions de caire personal i el comentari detallat dels aspectes tècnics i organitzatius més importants en el descens d'engorjats. També inclou una mostra d'itineraris a seguir que van des de l'extrem de la Catalunya Nord als Ports de Beseit, selecció abreujada que intenta copsar l'extens ventall de possibilitats que tenim a casa nostra en aquesta activitat aquàtica tan gratificant. Cada itinerari inclou un completa descripció (comentari general, aproximació, descens i retorn), un quadre resum, un esquema gràfic de situació i un perfil del descens.

Donació del soci Lluís Fontfreda Gratacós.

SUMARI D'ITINERARIS
1. Gorges de Galamús (Lengadòc) / 2. Gorges de la Comella (Garrotxa) / 3. Gorges de Núria (Ripollès) / 4. Torrent de Gavarra (Alt Urgell) / 5. Gorges dels Estrets (Terra Alta)

Physical description

111 p.; 18 cm

ISBN

8478266917 / 9788478266913

Original language

Catalan
Page: 0.1513 seconds