Excursions per l'Alta Garrotxa : Beget, Rocabruna

by Joaquim Agustí Bassols

Other authorsMagda Pujolàs (Designer), Josep Maria Melció Pujol (Photographer), Llibres de Batet (Editor), Carme Simon Adroher (Editor)
Paperback, 2008

Status

Available

Call number

796.5 (CAT 2 GTX) AGU

Barcode

1000000446

Language

Publication

Olot : Llibres de Batet, 2008

Més informació

1 Guia + 1 Mapa

Un recull d'excursions circulars i travessies a partir de Beget i Rocabruna cap a l'Alta Garrotxa, el Vallespir i la vall de Camprodon.

Les terres i els cims de l'antic municipi de Beget i la seva rodalia, situats al sector nord-oest de l'Alta Garrotxa, són objectiu de la guia que teniu a les mans, que enllaça amb la dedicada al poble d'Oix en aquesta mateixa col·lecció.
Beget i Rocabruna, els dos principals nuclis del terme, són esplèndides bases d'excursions circulars i de travessies cap a les poblacions veïnes, tant de la mateixa Alta Garrotxa com del Vallespir i de la vall de Camprodon. El seu patrimoni monumental és de gran interès i el trobareu ressenyat en els itineraris corresponents. L'àmbit d'aquesta guia ofereix una bona xarxa de camins senyalitzats.

SUMARI D'ITINERARIS
1. Camprodon, Rocabruna / 2. Montfalgars / 3. Rocabruns, El Coral, La Menera / 4. Comanegra (des de Rocabruna) / 5. Rocabruna, Castell, Beget / 6. Salarsa / 7. Beget, La Menera / 8. Comanegra (des de Beget) / 9. Puig de Bestrecà / 11. Beget, Sadernes

Physical description

88 p.; 25 cm

ISBN

9788486262412

Original language

Catalan
Page: 0.1669 seconds