Excursions naturalistes per la Garrotxa

by Mike Lockwood

Other authorsJacqueline Donoyan (Translator), Rafael Carbonell (Photographer), Fran Trabalon (Photographer), Xavier Béjar (Photographer), Xavier Oliver (Translator), Institució Catalana d'Història Natural. Delegació de la Garrotxa (Editor), Esther Canal (Photographer), david Vilasís (Photographer)
Paperback, 2012

Status

Available

Call number

796.5 (CAT 2 GTX) LOC

Barcode

1000000473

Language

Publication

Olot : Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural, 2012

Més informació

Primer volum de la col·lecció "Guies d’itineraris i excursions naturalistes". Editat en el marc del projecte «Coneixem el que trepitgem?» per promoure el coneixement del medi natural de la Garrotxa, i desenvolupat per l’Escola del Territori, la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, TOSCA, Serveis Ambientals d’Educació i Turisme i la delegació de la Garrotxa de la Institutció Catalana d’Història Natural. L’edició es presenta amb textos en català i les seves traduccions al castellà, el francès i l’anglès.

Idiomes: Català, Castellà, Francès i Anglès. Altres títols: Excursiones naturalistas por la Garrotxa = Excursions naturalistes dans la Garrotxa = Wildlife walks around La Garrotxa

SUMARI D'EXCURISONS
1. Argelaguer, Sales de Llierca, Tortellà, Sant Jaume de Llierca, Argelaguer / 2. Oix, Hortmoier, El Salt dels Liberals, La Mare de Déu d'Escales, Oix / 3. Hostal de la vall del Bac, Montmajor, hostal de la vall del Bac / 4. L'Hostalnou de Bianya, Sant Miquel del Mont, Olot / 5. La Moixina, volcà del Racó, serra del Corb, fageda d'en Jordà, Costa de Pujou, La Moixina / 6. Coll de Bracons, Puigsacalm, coll de Bracons / 7. Els Hostalets d'en Bas, L'Hostal del Grau, Falgars d'en Bas, Sant Miquel de Castelló, Els Hostalets / 8. Sant Martí de Llémena, La Barroca, Sant Roc, Sant Martí de Llémena.

Physical description

275 p.; 21 cm

ISBN

9788499651163

Original language

Catalan
Page: 0.1613 seconds