Arbres monumentals de Catalunya

by Sergi Ramis

Other authorsRaquel Castro (Designer), César Barba (Autor), Editorial Alpina (Editor)
Paperback, 2018

Status

Available

Call number

582.091 (CAT) RAM

Barcode

1000000477

Language

Publication

Granollers : Editorial Alpina, 2018

Més informació

Excursions a diferents arbres i boscos emblemàtics del territori català, amb l’al·licient de poder-hi arribar fent una excursió, sempre per camins senyalitzats o molt evidents, que no cal tenir molta experiència prèvia en el món de l’excursionisme per poder-los fer.
Guia Excursionista per a totes les edats, excursions amb nens i en família. 20 excursions accessibles per a totes les edats. Per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges, dels indrets més bonics. Sempre per camins ben fressats, sense dificultats tècniques i sense dificultats d'orientació. Rutes per a caminar en sintonia amb la natura. Inclou descripcions clares i comprensibles i mapes parcials de cada ruta.

Donació: FEEC. Programa de Suport a les Biblioteques. 2019.

SUMARI D'EXCURSIONS
1. Els arbres de la llibertat (Alt Empordà) / 2. Suros d'Agullana (Alt Empordà) / 3. Roures de Valldarques (Alt Urgell) / 4. Els pins més alts de Catalunya (Anoia) / 5. L'alzina mil·lenària de la tossa de Montbui (Anoia) / 6. Tres gegants al peu del Pedraforca (Berguedà) / 7. El Pi de la Fou de Sant Magí de Brufaganya (Conca de Barberà) / 8. Les rouredes humides d'Olot (la Garrotxa) / 9. El Fondo de l'Arión (Montsià) / 10. Arbres grossos de la fageda del Retaule (Montsià) / 11. Fageda de la Grevolosa (Osona) / 12. Castanyer d'en Farigola (Osona) / 13. L'arborètum de Masjoan (Osona) / 14. Plàtan de Vila-sana (Pla d'Urgell) / 15. Lo Teix Pare (Ribera d'Ebre) / 16. Lledoner de Castellnou d'Oluges (Segarra) / 17. Pins monumentals del Solsonès (Solsonès) / 18. Pi d'en Xandri de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) / 19. Castanyer Gros de Can Cuc (Vallès Oriental) / 20. Arbres monumentals del Montseny (Vallès Oriental).

Physical description

48 p.; 21 cm

ISBN

9788480907576

Original language

Catalan
Page: 0.1054 seconds