Cadí Pedraforca : Parc Natural

by Alfons Brosel Jordà

Other authorsEditorial Alpina (Editor), Adriana Martínez Vila-Abadal (Designer), Domènec Òrrit (Cover designer), GeoEstel (Editor)
Paperback, 2009

Status

Available

Call number

796.5 (CAT 7 BERG) BRO

Barcode

1000000508

Language

Publication

Granollers : Barcelona : Editorial Alpina ; Geoestel, 2009

Més informació

20 caminades accessibles per a totes les edats. Per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges, dels indrets més bonics. Sempre per camins ben fressats, sense dificultats tècniques i sense dificultats d'orientació. Rutes per a caminar en sintonia amb la natura. Inclou descripcions clares i comprensibles i mapes parcials de cada ruta.

El Parc Natural del Cadí-Moixeró és un territori que genera emocions. A l'empara d'aquest marc incomparable, els caminants podran recórrer els nombrosos senders marcats que el travessen en totes direccions. I els excursionistes avesats gaudiran d'ascensions d'una bellesa singular, úniques al Prepirineu. Malgrat els canvis que els darrers anys s'han produït a l'entorn de la serra calcària del Cadí-Moixeró, aquest indret, singular com pocs, conserva pràcticament intactes la bellesa, l'encant i el misteri dels segles passats.

SUMARI D'EXCURSIONS
1. D'Ansovell al santuari de Boscalt / 2. Del Querforadat al tossal del Quer / 3. Del coll de Pallers al Prat de Cadí / 4. D'Estana al santuari de Bastanist / 5. La vall de Ridolaina / 6. De la font de l'Ingla a la fageda de la Mena / 7. De Prat d'Aguiló al pic de Comabona / 8. Del coll de Pendís a la roca de la Moixa / 9. Caminada circular pel massís del Moixeró / 10. El pic del Moixeró / 11. Penyes Altes de Moixeró / 12. D'Urús a l'ermita de Sant Grau / 13. La Tosa d'Alp / 14. El Puigllançada / 15. Les fonts del Llobregat / 16. Del mirador de Gresolet al Collell / 17. Del refugi Lluís Estasen a la tartera del Pedraforca / 18. De jaça dels Prats al coll del Verdet / 19. La Ruta dels Segadors / 20. De Josa de Cadí al cim del Cadinell.

Physical description

46 p.; 21 cm

ISBN

9788496688216

Original language

Catalan
Page: 0.1669 seconds