Pirineus catalans : Les 10 millors travesses a peu : De la Val d'Aran al Cap de Creus

by Sergi Lara

Other authorsDavid Martínez (Designer), Joan Esteve (Cartografia), Triangle Postals (Editor), Joan Colomer (Designer)
Paperback, 2013

Status

Available

Call number

796.5 (PIR Cat) LAR

Barcode

1000000519

Language

Publication

Menorca : Triangle Postals, 2013

Més informació

Amb aquestes 10 millors travesses a peu, Sergi Lara, un dels més experimentats guies professionals de muntanya, ens apropa, entre el bosc atlàntic i el mediterrani, entre el rocam calcari i el granític, a un espai natural que es mostra tan potent que s’imposa sobre qualsevol obra humana moderna. Si a més li afegim una riquesa cultural que ha poblat tots els seus racons des de fa mil·lennis, la ruta a peu a través dels Pirineus catalans proporciona una de les més selectes experiències humanes.

SUMARI DE TRAVESSES
1. Volta a la Val d'Aran: Etapa 1. Pontaut-Refugi Era Honeria / Etapa 2. Refugi Era Honeria-Salardú / Etapa 3. Salardú-Refugi de La Restanca / Etapa 4. Refugi de La Restanca-Refugi de Conangles / Etapa 5. Refugi de Conangles-Vielha.
2. Volta al Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici: Etapa 1. Espot-Refugi d'Amitges / Etapa 2. Refugi d'Amitges-Refugi Ventosa i Calvell / Etapa 3. Refugi Ventosa i Calvell-Refugi d'Estany Llong / Etapa 4. Refugi d'Estany Llong-Refugi Colomina / Etapa 5. Refugi Colomina-Espot.
3. Volta al Parc Natural de l'Alt Pirineu per la Pica d'Estats: Etapa 2. Tavascan-Bordes de Graus / Etapa 2. Bordes de Graus-Refugi de Certascan / Etapa 3. Refugi de Certascan-Refugi de Pinet / Etapa 4. Refugi de Pinet-Refugi de Vallferrera / Etpa 5. Refugi de Vallferrera-Tavascan.
4. Volta al Principat d'Andorra: Etapa 1. Andorra la Vella-Refugi de l'Illa / Etapa 2. Refugi de l'Illa-Refugi de Juclà / Etapa 3. Refugi de Juclà-Refugi de Sorteny / Etapa 4. Refugi de Sorteny-Refugi de Vallferrera / Etapa 5. Refugi de Vallferrera-Arinsal.
5. Volta al Parc Natual del Cadí-Moixeró: Etapa 1. Bagà-Refugi de Rebost / Etapa 2. Refugi de Rebost-Refugi Sant Jordi / Etapa 3. Refugi Sant Jordi-Refugi de Prat d'Aguiló / Etapa 4. Refugi de Prat d'Aguiló-Refugi de Lluís Estasen / Etapa 5. Refugi de Lluís Estasen-Bagà.
6. De la vall de Ribes al coll de Pimorent per l'Alta Cerdanya: Etapa 1. Queralbs-Refugi de Coma de Vaca / Etapa 2. Refugi de Coma de Vaca-Refugi del Ras de Crançà / Etapa 3. Refugi del Ras de Crançà-La Bullosa / Etapa 4. La Bullosa-Refugi de Les Bésines / Etapa 5. Refugi de Les Bésines-Porta.
7. Volta al massís del Canigó: Etapa 1. Ulldeter-Mantet / Etapa 2. Mentet-Refugi de Mirialles / Etapa 3. Refugi de Mirialles-Refugi de Cortalets / Etapa 4. Refugi de Cortalets-Refugi de Mirialles / Etapa 5. Refugi de Mirialles-Ulldeter.
8. De Vic a Besalú pel Collsacabra i els volcans de la Garrotxa: Etapa 1. Vic-Sau / Etapa 2. Sau-Rupit / Etapa 3. Rupit-Les Preses / Etapa 4. Les Preses-Santa Pau / Etapa 5. Santa Pau-Besalú.
9. De Camprodon a Portbou per l'Alta Garrotxa i les Alberes: Etapa 1. Camprodon-Beget / Etapa 2. Beget-Bassegoda / Etapa 3. Bassegoda-Maçanet de Cabrenys / Etapa 4. Maçanet de Cabrenys-Les Illes / Etapa 5. Les Illes-Coll de l'Ullat / Etapa 6. Coll de l'Ullat-Portbou.
10. De Cotlliure a Roses per la Costa Vermella i el Cap de Creus: Etapa 1. Cotlliure-Banyuls de la Merenda / Etapa 2. Banyuls de la Merenda-Portbou / Etapa 3. Portbou-Port de la Selva / Etapa 4. Port de la Selva-Cadaqués / Etapa 5. Cadaqués-Roses.

Physical description

352 p.; 19 cm

ISBN

9788484786023

Original language

Catalan
Page: 0.1242 seconds