Orientació en el medi natural : manual pràctic

by Toni Muné Cobacho

Other authorsJoan Jover (Director), Pep Mayolas (Preface), Cossetània Edicions (Editor), Elena Muné Cobacho (Photographer), Ruben Lamas Falgueras (Photographer), Malgorzata Kusmierczak (Photographer)
Paper Book, 2021

Status

Available

Call number

796.56 MUN

Barcode

1000000595

Language

Publication

Valls : Cossetània Edicions, 2021

Més informació

Els humans utilitzem l’orientació constantment i ens és imprescindible per accedir a la natura amb seguretat. Per tant, la seva coneixença és un pilar formatiu fonamental, encara que moltes vegades sigui l’assignatura pendent, ja que es dona per sabuda i no es treballa amb deteniment.
L’objectiu d’aquest manual és proporcionar les nocions bàsiques sobre l’orientació en el medi natural. S’hi exposen els fonaments sòlids per navegar per la natura amb seguretat i confiança. Per tant, s’hi expliquen conceptes i tècniques i s’hi ofereixen recursos que permetin practicar i millorar la capacitat d’orientació. Cal que aprenguem a percebre tota la informació i a decidir la millor jugada, com en una partida d’escacs, ja que, a partir d’ara, el nostre lema serà: pensar i caminar en la bona direcció i, i després córrer, si ens ve de gust. Les tècniques d’orientació d’aquest manual se centren en el mapa i la brúixola, és a dir, en l’orientació clàssica, tot i que també s’hi esmenten altres instruments d’ajuda i s’hi fa un breu repàs de les noves tecnologies.

Donació: FEEC. Programa de Suport a les Biblioteques. 2022.

Physical description

109 p.; 21 cm

ISBN

9788413560892

Original language

Catalan
Page: 0.2181 seconds