Mentre hi hagi llum : tragèdia al Nanga Parbat

by Eduard Sallent Vilanova

Other authorsLluís Palomares (Designer), Ediciones Desnivel (Editor), Quim Bretcha (Photographer), Jordi Pons Sanjines (Preface)
Paper Book, 2016

Status

Available

Call number

Nm SAL

Barcode

1000000607

Language

Publication

Madrid : Ediciones Desnivel, 2016, 5a edició actualitzada

Més informació

L’estiu de l’any 1997 marca l’inici d’una expedició somiada durant molt de temps per cinc amics: l’escalada a un dels vuitmils més temuts del planeta, el Nanga Parbat (8.125 m). Però aquesta muntanya, màgica i meravellosa alhora, va ensenyar el seu rostre més cruel cobrant-se la vida d’un d’ells. L’Edu Sallent, l’autor, formava part d’aquell grup d’alpinistes i la pèrdua del seu company el va marcar profundament. A la tornada, escriure la història de la seva expèriencia es va convertir en una necessitat vital.
Mentre hi hagi llum és una bonica historia, colpidora, apassionant, punyent i emocionant. Un relat que ens farà patir i ens farà gaudir, amb el que segur, riurem i plorarem. Una lectura que viurem amb intensitat. Una historia explicada amb senzillesa y naturalitat que aconsegueix connectar i empatitzar amb el lector des de la primera página. Una aventura al límit, on la supervivencia depèn tan sols de la gran protagonista del llibre: la vertadera amistat.

Physical description

232 p.; 21 cm

ISBN

9788498291803

Original language

Catalan

Original publication date

2002
Page: 0.168 seconds