Ripollès

by Montserrat Massó

Other authorsFrancesc Boada (Author), Carles Gel (Photographer), Editorial Alpina (Editor), Adriana Martínez Vila-Abadal (Designer), Domènec Òrrit (Cover designer), GeoEstel (Editor)
Paperback, 2005

Status

En procés

Call number

796.5 (CAT 6 RIP) MAS

Barcode

1000000651

Language

Publication

Granollers : Barcelona : Editorial Alpina ; Geoestel, 2005

Més informació

20 caminades accessibles per a totes les edats. Per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges, dels indrets més bonics. Sempre per camins ben fressats, sense dificultats tècniques i sense dificultats d'orientació. Rutes per a caminar en sintonia amb la natura. Inclou descripcions clares i comprensibles i mapes parcials de cada ruta.

L'objectiu principal dels autors en escriure aquesta guia és ajudar a conèixer un territori pirinenc de gran bellesa al ritme que marca la passa, que és el ritme que permet mirar, flairar, escoltar, parlar amb la gent... S'ha procurat que el destí de cada excursió sigui sempre un lloc amb interès per ell mateix: el cim, el coll, el llogaret, l'ermita, el refugi... I, com el territori que recorren, s'h buscat que les rutes incloguin des de l'alta muntanya a la muntanya mitjana i les terres més baixes; dels paisatges més intocats als més treballats per l'home. Deixeu-vos seduir pels encants del Ripollès!

Donació del soci Lluís Fontfreda Gratacós.

SUMARI D'EXCURSIONS
1. De Fontalba a Núria / 2. El Pic de l'Àliga / 3. El Salt del Grill / 4. De Planoles a Dòrria / 5. Pel Bosc de Campelles / 6. De Puigsac a l cabana de l'Orri Vell / 7. El Taga / 8. Sant Feliu d'Estiula i Pla de l'Auró / 9. El Puig d'Estela / 10. El Coll dels Tres Pics / 11. La Portella de Mentet i el Pla de Coma Ermada / 12. De la Collada Fonda al Pla de les Bigues / 13. D'Espinavell a Fabert pel Coll Pregon / 14. De Setcases a Llebro / 15. La Collada de Fembra Morta / 16. La Collada Verda / 17. Sant Antoni / 18. Del Pla d'en Plata a la Gran Jaça (refugi Montserrat) / 19. La via romana / 20. Llongarriu (Vall del Bac).

Physical description

47 p.; 21 cm

ISBN

9788496295377

Original language

Catalan
Page: 0.2063 seconds