Guilleries, Collsacabra

by Ricard Belis

Other authorsMercè Manyós de Balanzó (Author), Editorial Alpina (Editor), Javier de Juan (Director), Adriana Martínez Vila-Abadal (Designer), Domènec Òrrit (Cover artist), GeoEstel (Editor), Alba Pérez Mir (Director)
Paperback, 2006

Status

Available

Call number

796.5 (CAT 6 OSO) BEL

Barcode

1000000652

Language

Publication

Granollers : Barcelona : Editorial Alpina ; Geoestel, 2006

Més informació

20 caminades accessibles per a totes les edats. Per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges, dels indrets més bonics. Sempre per camins ben fressats, sense dificultats tècniques i sense dificultats d'orientació. Rutes per a caminar en sintonia amb la natura. Inclou descripcions clares i comprensibles i mapes parcials de cada ruta.

A cavall de les comarques de la Selva, Osona i la Garrotxa, el Collsacabra i les Guilleries són encara un privilegi per als amants de la natura i el paisatge. Les Guilleries tenen una de les masses forestals més grans d'Europa, i el Collsacabra, amb el seu relleu agrest, sorprèn amb els seus avencs, cingles i coves. L'aigua és sempre present en aquestes contrades: pantans, rius, torrents, saltants, gorgs... I, gràcies a la seva generositat, els boscos han esdevingut majestuosos. Asseboriu, doncs, aquests indrets privilegiats, gaudiu de la natura en estat pur i recordeu que el premi és sempre l'excursió, la caminada, no pas arribar abans.

Donació del soci Lluís Fontfreda Gratacós.

SUMARI D'EXCURSIONS
1. El puig de Sant Miquel de les Formigues (o de Solterra) / 2. La vila de les 100 fonts: Sant Hilari Sacalm / 3. Pels senders de Joan de Serrallonga: d'Osor al Santuari de la Mare de Déu del Coll / 4. Sota avets gegantins: avetars d'Espinelves / 5. De les Guilleries al Montseny: camí ral d'Espinelves a Viladrau / 6. Torna, torna, Serrallonga: del molí de la Barita al Mas la Sala / 7. Refent camins de fa 500 anys: del pont de Malafogassa a Sant Andreu de Bancells / 8. La ruta dels senyors i les minyones: del castell de Sant Llorenç del Munt al Salt de la Minyona / 9. Dels ibers a Verdaguer: Folgueroles, Tavèrnoles, Savassona / 10. El puig del Far: de Vilanova de Sau a l'últim cim de les Guilleries/ 11. Volta al pantà de Sau: de Sant Romà al parador / 12. La mula va dir prou: del parador de Sau al monestir de Sant Pere de Casserres / 13. Pujada a Tavertet pel camí de l'escaleta / 14. La cova de la Bora Fosca: des de Sant Miquel de Sorerols / 15. A la recerca de la Foradada: de l'Esquirol al salt del torrent de la Rotllada / 16. Jocs d'aigua / 17. El santuari de Cabrera / 18. Seguint els cingles: per la riera de les Gorgues / 19. La mina dels bandolers: pel coll de Bram i per la Serrica / 20. Els cingles del Far: de Tavertet a Rupit.

Physical description

48 p.; 21 cm

ISBN

9788496295506

Original language

Catalan
Page: 0.3508 seconds