Els Meus tresmils : una experiència de 40 anys

by Jordi Mercader Fornells

Other authorsRodríguez (Photographer), Curbet Edicions (Editor), Gemma Segura Sirvent (Correccions), Anna Mercader Raset (Correccions), Miquel Castells Brasset (Photographer), Lluis Julià Torrent (Photographer), Joan Maura Cataura (Photographer), Pere Planes Petit (Photographer), Montserrat Perramon Reyne (Photographer), Àngel del Pozo Ortiz (Photographer), Francesc Viñeta Ros (Photographer)2 more, Dani Contelles (Photographer), Ignasi Boladeras Roca (Cartrografia)
Paperback, 2015

Status

Available

Call number

Nm MER

Barcode

1000000723

Language

Publication

Girona : Curbet Edicions, 2015

Més informació

Normalment ens llevem d'hora, a vegades abans que el sol, amb l'objectiu de començar un trajecte que ens portarà ben amunt. Entre esbufecs, ens mirem amb els companys i sentim la força de l'amistat, la pau de les altures i l'alegria de l'aventura conquerida. Després, em reservo uns moments, giro a poc a poc els tres-cents seixanta graus i m'omplo de Pirineu.
Tens a les teves mans una narració de com conquerir pics amb calma i companyonia. He volgut compartir la meva afició a la muntanya, les experiències viscudes amb els amics i, alhora, fer de guia a aquells que tinguin la curiositat de recórrer camins.

Donació de l'autor.

Deicatòria e l'autor al CEO: "Al Centre Excursionista d'Olot, amb agraïment per la seva fantàstica acollida a la presentació d'aquest llibre. Amb efecte", Jordi Mercader (Abril 2016).

Physical description

332 p.; 23 cm

ISBN

9788494379680

Original language

Catalan
Page: 0.1985 seconds