125 ocells de Catalunya que cal conèixer

by Toni Llobet François (Illustrator)

Other authorsOryx (Editor), José Luis Copete (Contributor), Francesc Kirchner (Contributor), Lluc Julià (Designer), Cossetània Edicions (Editor)
Pamphlet, 2015

Status

Available

Call number

598.2 (CAT) LLO

Barcode

1000000753

Language

Publication

Valls, Barcelona : Cossetània Edicions, Oryx, 2015

Més informació

Tenim la sort que en aquest racó de món, Catalunya, hi ha una gran diversitat de paisatges, cosa que es tradueix en una gran riquesa ornitològica. Podem trobar ocells interessants mar endins a la Mediterrània, als aiguamolls litorals, a les planes estèpiques de l’interior, als boscos d’arreu o als cims pirinencs —i a les grans ciutats, fins i tot—. Per gaudir-ne només caldrà sortir i, en silenci, fonent-nos amb l’entorn, parar l’orella i observar amb l’ajuda d’uns bons prismàtics. Quasi sempre millor llevant-nos ben d’hora, ben d’hora. I així, ocell a ocell, conèixer la terra, aquest tros de Terra que hem fet nostre.
De les més de 350 espècies que s’han observat a Catalunya, en aquesta guia n’hem recollit les més imprescindibles, les que per la seva abundància, bellesa o singularitat, creiem que cal conèixer.
A cada làmina hi trobareu il·lustrades a la mateixa escala una desena d’espècies d’ocells, acompanyades d’un petit text i unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i identificació.
Deixeu-vos seduir per aquests primers cent vint-i-cinc ocells i no podreu evitar voler descobrir-ne molts d’altres!

Physical description

16 p.; 20 cm

ISBN

9788490346747

Original language

Catalan
Page: 1.2084 seconds