Ocells rapinyaires de Catalunya

by Toni Llobet François (Illustrator)

Other authorsOryx (Editor), José Luis Copete (Contributor), Lluc Julià (Designer), Cossetània Edicions (Editor), Núria Ferriol (Revisió)
Pamphlet, 2018

Status

Available

Call number

598.2 (CAT) LLO

Barcode

1000000754

Language

Publication

Valls, Barcelona : Cossetània Edicions, Oryx, 2018

Més informació

A les nostres terres trobem una varietat molt notable d’aquests predadors fascinants, que de seguida capten la nostra atenció. Molts d’ells tenen una mida imponent, són relativament escassos, caçadors -sovint de bestioles que malmetrien conreus-, i per això estan tots protegits per la llei.
En aquesta guia trobareu totes les espècies de rapinyaires diürns i nocturns amb presència regular a Catalunya, i una bona selecció de les visitants ocasionals. Apareixen il·lustrades amb tot detall: parades, volant i, en el cas que puguem reconèixer-les al camp, les variants de plomatge de femelles, mascles i joves. Un text breu i concís i unes icones amb molta informació complementària ens ajudaran a conèixer els seus hàbits, a localitzar-les i identificar-les. També s’il·lustren les egagròpiles i les siluetes de vol de totes les espècies diürnes, juntes i a escala.
Cada vegada que albirem un rapinyaire, no podem evitar sentir una emoció especial. Amb aquesta guia aprendrem a posar nom a aquella silueta que ens sobrevola, a aquella visió fugaç entre les capçades, a aquell so misteriós que se sent a dins el bosc, fins i tot. Saber quins són els nostres rapinyaires serà un primer pas per valorar-los, estimar-los i conservar-los.

Physical description

16 p.; 20 cm

ISBN

9788490346785

Original language

Catalan
Page: 0.3741 seconds