Fauna i flora dels Pirineus

by David Guixé Coromines

Other authorsToni Llobet François (Illustrator), Brau Edicions (Editor), Jordi Solé Joval (Photographer), Lluc Julià (Designer), Jenar Fèlix (Designer), Abdón Jordà (Designer), Eva Puig (Assessorament lingüístic)
Paperback, 2018

Status

Available

Call number

58/59 (PIR) GUI

Barcode

1000000770

Language

Publication

Figueres : Brau Edicions, 2018, 2a edició

Més informació

Aquesta guia de butxaca ens acompanyarà d'excursió als Pirineus i ens donarà la possibilitat d'identificar i reconèixer gran part de la flora i la fauna que s'hi pot observar; hi descobrirem les espècies més comunes i les que veurem més fàcilment, però també les més singulars i pròpies de la zona.
S'il·lustren 910 espècies, des de les molses fins als arbres i des dels invertebrats fins als grans mamífers. També hi podem trobar una petita selecció de les espècies domèstiques més habituals (vaques, ovelles, etc.). Les il·lustracions van acompanyades d'un breu text on s'explica alguna peculiaritat o característica remarcable i algunes dades d'interès com l'hàbitat, la freqüència o l'època de l'any on es poden observar.
En definitiva, aquest llibre pretén convertir-se en una eina útil, amiga, àgil i pràctica que ens permet gaudir de les nostres estades als Pirineus.

Physical description

143 p.; 20 cm

ISBN

9788415885559

Original language

Catalan

Original publication date

2016
Page: 0.2841 seconds