Arbres i arbusts de la Garrotxa

by Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa

Other authorsXavier Oliver Martínez-Fornés (Revisió), Daniel Carrillo Martín (Photographer), Joan Montserrat Reig (Revisió), Mireia Batiste (Correcció lingüística)
Paperback, 2014

Status

Available

Call number

582.091:093 (CAT 2 GTX) ANEGX

Barcode

1000000773

Language

Publication

Olot : Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEGX), 2014

Més informació

La quantitat d'espècies d'arbres i arbusts presents a la comarca de la Garrotxa supera de llarg el centenar. Arribar a determinar i conèixer la totalitat d'aquestes espècies és una tasca que pot resultar complicada per a les persones que s'inicien en la temàtica i també per a totes aquelles que únicament volen saber quins són els arbres que tenen més a prop.
Aquest llibret no pretén ser una guia de camp típica on s'hi recull la totalitat de les espècies existents en una zona. L'objectiu principal d'aquest llibret és posar a l'abast de tothom, sobretot dels principiants, un manual que permeti el coneixement dels principals arbres i arbusts que pot arribar a trobar en una passejada pels boscos de qualsevol dels municipis de la comarca.
Alzinars, fagedes, rouredes, pinedes... dominen el paisatge muntanyós del territori garrotxí. I dins d'aquests boscos s'hi amaguen altres arbres que no són els dominants: teixos, aurons, àlbers... o que formen part del sotabosc arbustiu: boixos, brucs, arços... S'hi han recollit un total de 50 espècies, les més freqüents a la comarca i que amb un cop d'ull a les fotografies del llibre ens permeti una fàcil identificació. La intenció d'aquesta obra és que no passem de llarg i ens parem un moment per poder observar i donar nom a l'arbre que ens acompanya durant les passejades pel bosc. Amb les descripcions i les fotografies resultarà fàcil poder-ho aconseguir.

Donació del Centre de Documentació del Parc Natural de la Zona Volcànica.

Physical description

63 p.; 21 cm

ISBN

9788460830276

Original language

Catalan
Page: 0.2851 seconds