Les Nostres contrades : L'excursionisme olotí (copy2)

by Arxiu d'Imatges d'Olot (Editor)

Other authorsAjuntament d'Olot (Editor), Josep Maria Dou Camps (Photographer), Andreu Viñeta Pujol (Photographer), Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa (Col·laboració), Tomàs Costa Munteis (Introduction), Francesc Vidal Forga (Photographer), Àngel Vila Aulí (Photographer), Jaume Daudí Mercedes (Photographer), Josep Maria Canals Ferrarons (Photographer), Josep Maria Codinach Bassià (Photographer)
DVD, 2004

Status

Available

Call number

94 (1) AIO

Barcode

1000000848

Language

Publication

Olot : Arxiu d'Imatges d'Olot : Ajuntament d'Olot. Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot. Edicions Municipals, 2004

Més informació

Format: DVD
Durada: 30 minuts

L'Arxiu d'Imatges d'Olot i el Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa presenten el tercer títol de "Seqüències per a la memòria", el documental Les Nostres contrades. L'excursionisme olotí. Amb una introducció de Tomàs Costa Munteis, conegut excursionista i activista cultural, el documental ressegueix la història de l'excursionisme local des de principis del segle XX fins a l'actualitat i combina fotografies i imatges cinematogràfiques d'Àngel Vila, Andreu Viñeta, Jaume Daudí, Josep M. Dou, Josep M. Canals i imatges de vídeo de Josep M. Codinach. En el documental hi apareixen un gran nombre d'olotins practicant l'excursionisme per les nostres contrades i assistint a un dels aplecs organitzats pel Centre Excursionista d'Olot.
Aquest DVD continua la col·lecció de treballs de recerca i recuperació d'imatges relacionades amb Olot i la seva comarca.

ISBN

GI-1575-2004

Original language

Catalan
Page: 0.0961 seconds