A l'ombra del Penyagolosa : Conferència llegida el 31 de gener en el Centre de Cultura Valenciana, en l'acte organitzat pel Centre Excursionista de València

by Carles Salvador Gimeno

Other authorsOnada Edicions (Editor), Vicent Pitarch Almela (Contributor), Ramon París (Designer), Centre Excursionista de Castelló (Editor), Fundació Carles Salvador (Editor)
Paper Book, 2015

Status

Available

Call number

94 (1) SAL

Barcode

1000000851

Language

Publication

Benassal: Onada Edicions, 2015, 2a edició

Més informació

En la feliç confluència de l’Any Carles Salvador i el 60è aniversari del Centre Excursionista de Castelló, la Fundació Carles Salvador i el Centre Excursionista han considerat oportú, com a testimoniatge commemoratiu d’aquestes efemèrides, reeditar A l’ombra del Penyagolosa, la conferència que el mestre de Benassal per excel·lència dictava a València, gairebé a les portes de la mort i que representava una mena de testament que ell deixava sobretot al seu món entranyable de l’excursionisme.

La Fundació Carles Salvador es complau de compartir aquesta publicació amb el Centre Excursionista de Castelló, l’activitat del qual reconeix com a exemplar, alhora que confia que la reedició de A l’ombra del Penyagolosa impulse la recerca i la difusió social d’una faceta representativa de la personalitat de Carles Salvador, l’excursionista. Per la seua banda, el Centre Excursionista se sent honorat de col·laborar amb la Fundació, i en la circumstància present confirma la seua lleialtat als seixanta anys d’excursionisme, a través dels quals ha mantingut la flama viva del missatge salvadorià de compartir, en contacte estret amb la natura, la joia de descobrir camins i paisatges irrepetibles, l’exercici noble que fa estimar el país.

Donació del Centre Excursionista de Castelló, amb motiu de la 48a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana organitzada pel CEO l'any 2017. Dedicatòria: "Al Centre Excursionista d'Olot, sempre lleials a la terra i a la llengua. Endavant per la Independència. La Pobla de Benifassà, 12.02.2017. Renovació de la Flama de la Llengua Catalana."

Physical description

59 p.; 24 cm

ISBN

9788415896944

Original language

Catalan

Original publication date

2005
Page: 0.0656 seconds