La Cerdanya amb raquetes

by Alfons Brosel Jordà

Other authorsEditorial Alpina (Editor), Adriana Martínez Vila-Abadal (Designer), Domènec Òrrit (Cover designer), GeoEstel (Editor)
Paperback, 2009

Status

Available

Call number

796.96 (CAT 6 CER) BRO

Barcode

1000000879

Language

Publication

Granollers : Barcelona : Editorial Alpina ; Geoestel, 2009

Més informació

20 caminades accessibles per a totes les edats. Per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges, dels indrets més bonics. Sempre per camins ben fressats, sense dificultats tècniques i sense dificultats d'orientació. Rutes per a caminar en sintonia amb la natura. Inclou descripcions clares i comprensibles i mapes parcials de cada ruta.

L'encant dels paisatges nevats justifica de sobres la popularització de les excursions amb raquetes de neu. Però no és fàcil obtenir documentació sobre les opcions de fer-ne amb criatures. Els perfils de les muntanyes de la cerdanya -majoritàriament de formes amorosides i poc abruptes- i els accessos de les estacions d'esquí, que ens permeten de situar-nos en punts de partida força elevats, fan que aquesta comarca sigui potser la més idònia per a iniciar-se en aquesta modalitat.

SUMARI D'EXCURSIONS
1. Del refugi de Pollineres als estanys de la Pera / 2. La Tossa Plana de Lles / 3. La vall de la Llosa / 4. Del refugi a l'estany de Malniu / 5. El puigpedrós / 6. La vall de Campcardós i l'Estany Gros / 7. El pic de la Mina / 8. El pic de Coma d'Or / 9. Del coll de Pimorent a la portella de Lanós / 10. De l'estany de Passet a l'estany de Fontviva / 11. La vall d'Angostrina i el pont dels Empedrats / 12. El pic dels Moros / 13. De l'estany de la Bollosa a l'estany de la Pradella / 14. L'estany de la Bollosa pel sender GR-10 / 15. El Puigmal de Llo / 16. De les gorges del Segre al refugi de la Culassa / 17. El Puigllançada / 18. La Tosa d'Alp / 19. El pic de Moixeró / 20. La Torreta de l'Orri.

Physical description

46 p.; 21 cm

ISBN

9788496688155

Original language

Catalan

Other editions

Page: 0.3504 seconds