Arbres amb història de la Garrotxa : guia d'arbres singulars de la comarca (copy2)

by Gemma Duran Aranda (Contributor)

Other authorsGeneralitat de Catalunya (Editor), Xavier Oliver (Coordinació), Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (Editor), Neret Gelabert (Illustrator), Anna Ros Baró (Contributor), Teia Boada (Designer), Joan Boix Sans (Preface), Xavier Puig Oliveras (Presentació)
Hardcover, 2018

Status

Exclòs de préstec

Call number

582.091 (CAT 2 GTX) PNZV

Barcode

1000000816

Language

Publication

Anglès : Impremta Pagès, 2018

Més informació

Arbres amb història de la Garrotxa és un primer resultat del projecte “Busquem arbres amb història de la Garrotxa”, una iniciativa viva impulsada pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que ha permès, fins ara, inventariar i documentar més de 500 arbres singulars per la seva edat, per la seva majestuositat, pel seu aspecte, per la seva història o perquè són citats en escrits, relats o llegendes. L’objectiu és contribuir al coneixement, a la catalogació i a la difusió d’aquests exemplars singulars de la comarca per reivindicar el seu valor patrimonial i activar mesures de protecció.
La nova guia conté una selecció d’alguns dels arbres més significatius de la comarca amb l’objectiu de fer-ne difusió i sensibilitzar el públic en general. Situa en el mapa fins a 280 exemplars emblemàtics distribuïts pels 21 municipis de la Garrotxa. Per a facilitar la seva descoberta i identificació, la guia aporta fotografies, informació i dades de cadascun d’ells per apropar-los a la ciutadania de manera visual.

Col·laboració: Noel Alimentaria, S.A.U.

Donació del Centre de Documentació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Physical description

296 p.; 23 cm

ISBN

9788439396840

Original language

Catalan
Page: 0.4458 seconds