Hundedage

by Orla Johansen

Paper Book, 1977

Status

Available

Library's review

Indeholder "Forord", "Navne forpligter", "Hunderacer", "At købe en hund", "Organisationer - og sådan noget", "Mine første hunde", "Denne overtro", "De små uskyldige", "Om hunde, biler og dovenskab", "Hundeindustrier", "Politi og hunde", "Krible-Krable med mere", "Telepati hos hunde", "Kupering
Show More
eller - ?", "Hundeslagsmål", "Hundesygdomme", "Tatovering af hunde", "Hunde i sengen", "Dramaet i ringen", "En på frakken", "Dressur med mere", "Begges adværd", "Uvaner", "Affaldsproblemer", "Skat på hunde", "Så er det spisetid", "Det muntre sexliv", "Om søde sager med videre", "Væddeløbshunde", "Vær altid forudseende", "Miljøets betydning", "Opdræt og ambitioner", "Afskedens time".

En hel del almindeligheder om hunde. Sund fornuft om at opdrage hunde fra starten af, give dem navne de kan forstå at reagere på. Et Storm P. citat: En køter? Det er en anden mands hund. Gode råd om køb af hund: en billig hund bliver hurtig dyr, hvis den skal omkring dyrlægen nogle gange for at blive fri for orm og andet utøj. Og vær organiseret i Dansk Kennel Klub. Forfatteren er til pudler og schæferhunde, men de andre racer får også ord med på vejen. Overtro bliver forsøgt manet i jorden. Hvalpe. Køresyge. Og lad være med at lufte hunde ved at køre i bil ved siden af! Få selv noget motion. Legetøj til hunde. Og lopper. Hundes sans for sindssyge personer og for at læse ejerens tanker på hans adfærd. Kupering - for og imod. Slagsmål - sørg nu for at have styr på hunden. Sygdomme - dyrlæger ved efterhånden meget om hunde. Tatovering - for og imod. Hunde i sengen, nej tak. Hundeudstillinger. Opdragelse - ikke med klø! Simpel opdragelse. Også opdragelse af andre mht hunde. Og væn hvalpene af med at bide i fingre. Saml op efter hunden. Hundetoiletter er nok ikke de vises sten. Hundeskat - for og imod - mest imod. Hundemad. Tæver i løbetid og hanhunde på frierfærd. Sukkerstads og slik - ok med måde. Væddeløb. Omtanke. Storopdræt giver måske sky hunde? A-opdrættere og B-opdrættere? Aflivning - brug nu dyrlægen!

Ok samling af tanker om hunde.
Show Less

Publication

[Kbh.] : Wøldike, 1977.

Description

Forfatteren fortæller personlige erindringer om hunde og deres mennesker med betragtninger over aktuelle hundeproblemer og mange gode råd til hundeejere.

Language

Original language

Danish

Physical description

161 p.; 21.2 cm

ISBN

8772338563 / 9788772338569

Local notes

Omslag: Orla Johansen
Omslaget viser forfatteren med sin hund, en halvandet år gammelschæfertæve
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi

Pages

161

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)
Page: 0.5055 seconds