Gud

by Svend Andersen

Paperback, 2015

Status

Available

Call number

211

Library's review

Indeholder "'Gud er død!' (Nietzsche)", " Er Gud død?", " Øjet i det høje", " Ateistbussen", " Danmark uden Gud", "Hvad er en gud?", " Ental eller flertal?", " Zeus og alle de andre", " Fra lille g til store G", " Egyptisk inspiration", " Den ubevægede bevæger", " Du som er i himlene!",
Show More
"Gudstro og gudsbevis", " Fra tanke til virkelighed", " Verdens årsag og designer", " Gud som giver", " For den gamle lampes skyld", " Over al forstand", " Livets afsender", "Er Gud god", " Impotent eller ondsindet", " En uskyldig mand", " Den fødte optimist", " Efter jordskælvet", " Den skræmmende Gud", "'Nietzsche er død!' (Gud)", " Gud i videnskabens huller?", " Skal en præst tro på Gud?", " En ny Gud?", " Forundringens Gud".

Berører også jordskælvet i Lissabon.
Show Less

Publication

[Aarhus] : Aarhus Universitetsforlag, 2015.

Description

Der er kun tre bogstaver i Gud. Men allerede ved det forste gar det galt. For er det med stort eller lille? Nogle mener det sidste. Der findes jo mange guder. Thor, Zeus og Baal. Andre, at kun et stort bogstav kan gore det. De svAerger til en enkelt. Jahve, Allah eller bare Gud. Og sa er der alle dem, der mener, at Gud er dod eller slet ikke eksisterer. Men hvem ved, hvem Gud er, og om rygtet om Hans dod er stAerkt overdrevet? - Gud ske tak og lov, for at vi har Svend Andersen, professor i teologi ved Aarhus Universitet, til at fortAelle os, om der er nogen at takke.

Language

Original language

Danish

Physical description

60 p.; 18 cm

ISBN

9788771247862

Local notes

Omslag: Camilla Jørgensen, Trefold
Omslaget viser forfatter og titel på hvid baggrund
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Tænkepauser, bind 29

Pages

60

Library's rating

Rating

(2 ratings; 4)

DDC/MDS

211
Page: 0.2515 seconds