Teknologi

by Kasper Schiølin

Paperback, 2016

Status

Available

Call number

600

Library's review

Indeholder "Den teknologiske virkelighed", " Teknologisk tænkepause", " Mere og mere og mindre og mindre", " En helt almindelig morgen med teknologi", " Den usynlige teknologi", " Teknologiens skyld?", " Pistol + mand = pistolmand", "Teknologihistorie(r)", " Fra guld til bøger", " Rundt og rundt
Show More
og fremad", " Ikke bare broer", " Bare bryster", " Er du et menneske?", "Mellem drøm og mareridt", " Menneskets bedste ven", " Teknologiens pris", " Et liv i rivende udvikling", " Guddommelig innovation", " Højt at flyve, dybt at falde", " Farlige hybrider", " Den totale mobilisering", " Fremtiden er lys - fremtiden er digital", "Spørgsmålet om svaret", " Det teknologiske fix", " Hvad er en ko egentlig for noget?", " Biler vokser da på træerne?", " En flod til forskel", "Fagre nye verden", " Røde æbler og sterile blodsugere", " Print mig lige en stamcelle, tak", " Stelarcs tredje øre".

Tankevækkende svar og spørgsmål om teknologi.
Show Less

Publication

[Aarhus] : Aarhus Universitetsforlag, 2016.

Description

Vi er intet uden teknologi. Uden flyvemaskiner, telefoner og ikke mindst oloplukkere kunne vi ikke dominere kloden. Men teknologi er ikke bare materielle dingenoter, der gor livet nemmere. Eller forvandler mennesket til selvmordspiloter, callgirls og bartendere. Den er ogsa tidens altdominerende tAenkemade. For ifolge Kasper Hedegard Schiolin, maskinmester ved Aarhus Universitet, ser vi kun virkeligheden igennem teknologiens briller. Og de er ved at reducere os til human ressources og resten af verden til et stort varelager. Tiden er vist inde til en teknologisk tAenkepause.

Language

Original language

Danish

Physical description

60 p.; 18 cm

ISBN

9788771249910

Local notes

Omslag: Camilla Jørgensen, Trefold
Omslaget viser forfatter og titel på hvid baggrund
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Tænkepauser, bind 42
Givet videre til Nicolai Søby i pakkeleg, julen 2019

Pages

60

Library's rating

Rating

(1 rating; 4)

DDC/MDS

600
Page: 0.2711 seconds