Aarhus - 2017 - European Capital of Culture - Let's rethink

by Trine Bang

Other authorsPeter Vestergaard (Author), Bikendi Cadelo (Author), Helle Erenbjerg (Author), Signe Nydam (Author), Kristian Thrane (Author), Lene Øster (Author)
Paper Book, 2016

Status

Available

Library's review

Indeholder "A Message from our Patron", "A Message from the Minister for Culture", "A Message from the European Commissioner", "A Message from the Mayor, City of Aarhus", "A Message from the Chair of the Regional Council, CDR", "Foreword from our CEO", "Openings", "Aarhus 2017 Official Programme",
Show More
"Off Track 2017", "Strategic Partners and Our Network", "Affiliated events", "Travel Information", "Public and Private Partners", "Acknowledgements", "Calendar", "Credits".

Enormt flot og stort katalog over Kulturhovedstad 2017 projektet og nogle af arrangementerne i den forbindelse. Lidt svært at finde rundt i fordi arrangementerne er så forskellige, nogle af dem er one-shots og nogle af dem er der hele året. Og ind imellem er der så i kataloget interviews med nogle af kunstnerne eller arrangørerne. Åbningen den 20 januar var enormt flot og chefen for det hele Rebecca Matthews kan være særdeles stolt af alle, der trak i trådene bagved og på kulissen.
Show Less

Publication

Oktober 2016, The Aarhus 2017 Foundation

Language

Original language

Danish

Physical description

492 p.; 28 cm

ISBN

9788799803996

Local notes

Omslag: Hele Vejen, Aarhus, Danmark
Omslaget viser titlen på dybblå baggrund
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Århus - 2017 - European Capital of Culture - Let's rethink

Copyright bestemmelsen er som sædvanlig drakonisk ud over alle grænser. Mon man må fortælle nogen at publikationen findes? Jeg kunne i alt fald ikke i slutningen af januar 2017 finde den i nogen af biblioteksdatabaserne i Danmark, selv om den har et isbn-nummer. Men den ligger som et pdf-dokument, som let lader sig downloade og forvandle til tekst.

Nå, men her er i alt fald forbudt-forbudt skiltet fra kolofonen:
Alle rettigheder forbeholdes. Denne publikation må hverken helt eller delvist reproduceres, lagres i en database eller overføres i nogen form eller på nogen måde, det være sig elektronisk, mekanisk, ved fotokopiering, optagelse eller på anden måde, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Fonden Aarhus 2017, eller på anden måde sættes i omløb i nogen form for indbinding eller omslag med undtagelse af dem, hvori den er udgivet, uden at den efterfølgende udgiver pålægges en tilsvarende bestemmelse.

Pages

492

Library's rating

Rating

(1 rating; 5)
Page: 0.1435 seconds