Tro

by Peter Lodberg

Paperback, 2015

Status

Available

Call number

234.23

Library's review

Indeholder "Tanker om tro", " Alt andet end lige", " Frelseren fra Barcelona", " Tro, skummetmælk og hårspray", "Fremtidstro", " Fundamentalisterne", " Profetien, der ikke holdt stik", " Som Kierkegaard sagde", " Et fortidslevn?", " Darwins' cirkelargument", "Troens forkæmpere", " Fra drøm til
Show More
mareridt", " Vil du med til fest?", " Alt på et bræt", " Den omvendte historie", " Inshallah!", " Dus med Gud", " Fra Luder til Luther", " Den flyvende hollænder", " Grundtvigs overmod", "Tro, der virker", " På en mark i Albanien", " Den bedste sejr", " Tro giver vinger", " Kæmp for alt, hvad du har kært", " Vi uperfekte mennesker", " Troens store flyttedag", "Troens trappe", " Med Gud på holdet", " Luther versus Luther".

???
Show Less

Publication

[Aarhus] : Aarhus Universitetsforlag, 2015.

Description

Tro kan flytte bjerge, siger vi. Alligevel er det i lang tid gaet lidt ned ad bakke for Gud og co. De er ikke lAengere svaret pa alle vores bonner. Og monopolet pa at forklare alt mellem himmel og jord er gaet flojten. Men ifolge Peter Lodberg, klippefast teolog ved Aarhus Universitet, er tro ikke bare varm luft. Den er en grundsten i ethvert menneskes liv. Det er nok derfor, at storstedelen af jordens befolkning stadig bevarer troen. Ja, selv de vantro tror nu en lille smule. Hvis ikke pa Gud, sa pa husprisernes fortsatte himmelflugt. Men det er maske ren overtro?

Language

Original language

Danish

Physical description

60 p.; 18 cm

ISBN

9788771248104

Local notes

Omslag: Camilla Jørgensen, Trefold
Omslaget viser forfatter og titel på hvid baggrund
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Tænkepauser, bind 34

Pages

60

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)

DDC/MDS

234.23
Page: 0.3069 seconds