Nye norske sengehester : norske forfattere skriver erotisk 1

by Lisbeth Hilde (Editor)

Other authorsLars Saabye Christensen (Author), Jón Sveinbjørn Jónsson (Editor), Gro Dahle (Author), Ragnar Hovland (Author), Nils Johan Rud (Editor), Niels Fredrik Dahl (Author), Espen Haavardsholm (Author), Terje Stigen (Author), Kjell Sandvik (Author), Sverre Asmervik (Author), Kjersti Wold (Author)5 more, Per Malde (Author), Cindy Haug (Author), Sidsel Mørck (Author), Kirsti Blom (Author), Mette Hansen (Author)
Hardcover, 1990

Status

Available

Call number

839.823008

Library's review

Indeholder "Ragnar Hovland: Stasjonen", "Kirsti Blom: På en benk", "Cindy Haug: Mellom Marilyn og Madame Mishima", "Per Malde: Filantropen", "Mette Hansen: Når hun sitter på bussen", "Terje Stigen: Gottlieb og grevinne von Stein", "Kjell Sandvik: Soga om ho Dorothea Ælveblæst og han Joakkim
Show More
Joakkimsen", "Sidsel Mørck: Naboene", "Gro Dahle: Min fars skritt over gulvet", "Niels Fredrik Dahl: Vi har lagt oss", "Espen Haavardsholm: Mai på asylet", "Lars Saabye Christensen: Løpetid", "Sverre Asmervik: Kvinnen i skogen", "Kjersti Wold: I huset ved stranden".

"Ragnar Hovland: Stasjonen" handler om en mand, der møder en ung kvinde Liselotte på perronen i Geilo og omgående bliver taget med af hende ind på dametoilettet hvor de har sex. Så tager de Bergens-toget og kommer i vogn med nogle japanske elektronik-ingeniører. Det hindrer hende ikke i at sutte den af på ham og kort efter have samleje med ham i kupeen. De kører med toget til Bergen, hvor hun vistnok skal mødes med en Willy næste dag, så manden kan godt følge med på hotellet. De har en hyggelig nat og næste morgen går han ud i byen uden at skulle noget særligt. Så går han tilbage til hotellet, hvor Liselotte og Willy tager vel imod ham. Willy tilbyder en aftale med en vis risiko involveret, men det er manden vel vant til? De indgår aftalen i en lugt af cigarrøg.
"Kirsti Blom: På en benk" handler om en kvinde og en mand, der mødes på en bænk i parken, hvor de begge lufter hunde. Han er gift og har børn. Hun ikke. De kommer tæt på hinanden, men ikke intimt. Noget og alligevel ikke noget.
"Cindy Haug: Mellom Marilyn og Madame Mishima" handler om hattemodeller. Marilyn Monroe, Kagemusha hatte, troldmandshatte osv.
"Per Malde: Filantropen" handler om en alkoholiseret oversætter, der er tre måneder i Lissabon for at oversætte. Han møder en ung nyligt prostitueret kvinde og går i seng med hende på et billigt hotel. Hun flytter ind hos ham for at få husly og være huslig, men er ligeglad med sex. Han falder ind i rollen som hustyran, men ender med at sætte hende på gaden igen. Ikke ret erotisk selv om han er ved at oversætte et erotisk værk "Menns seksuelle fantasier".
"Mette Hansen: Når hun sitter på bussen" handler om en kvinde, der er otte måneder henne i graviditeten, men stadig har masser af lyst til sex. Men det har manden ikke. Han kysser hende på maven, men ikke længere nede. Hun prøver sig frem med at tage på en blind mand i bussen og få ham gjort kåd, men det lykkes slet ikke. Hun må trøste sig med at så længe hun sidder ned i bussen, så tror alle at hun er et menneske.
"Terje Stigen: Gottlieb og grevinne von Stein" handler om Gottlieb, der nu er halvfjerds, men engang var sytten, 195 cm høj og Apollo og Don Juan i een person. Nazisterne syntes han lignede en arisk præmietyr. Han får 250 mark pr gang og det er tre dage om ugen. Han bliver sendt til en grevinde von Stein, men hun er kysk og afvisende indtil han smider fotografiet af greven ned på gulvet og verfer hendes lille pekingeserhund af banen. Men nu er det kun minder, kun gode minder for han er blevet gammel.
"Kjell Sandvik: Soga om ho Dorothea Ælveblæst og han Joakkim Joakkimsen" handler om en historie fra anden verdenskrig til nutiden om et par.
"Sidsel Mørck: Naboene" handler om Elin, gift med sofakartoflen Sigurd. Elin vander blomster ved naboerne, det barnløse ægtepar Odd og Agnes Lie, der er på ferie. Elin får lyst at prøve tøj og tager sit eget af. Hun kigger i deres skuffer i soveværelset og finder kondomer, Cupido og Weekend-Sex. Sigurd kommer og leder efter hende og de har sex. Og finder hinanden igen i den lidt forbudte leg.
"Gro Dahle: Min fars skritt over gulvet" handler om en foruroligende beskrivelse af en kvinde og hendes far. Han hugger brænde med hvide knoer og lurer på hende. Hun har sin mors øjne, sin mors hår og sin mors udseende, når hun vågner. Klamt!.
"Niels Fredrik Dahl: Vi har lagt oss" handler om at ligge nøgen på sengen og fantasere om at nogen kigger på en og tænker tanker. Men ellers sker der ikke noget.
"Espen Haavardsholm: Mai på asylet" handler om fortælleren på 19 og Ninni på 22, der finder hinanden på et psykiatrisk hospital.
"Lars Saabye Christensen: Løpetid" handler om en mand, der løber motionsløb. En kvinde sidder hver dag på en bænk, som han løber forbi. Han bliver tiltrukket af hende og hans kæreste bliver sur og flytter. Han tager kontakt til kvinden for at få hende til at tage hans tid på ruten og hun ender med at tilbyde ham at låne bruseren hjemme ved hende. Her møder han hendes mand, der er tidligere løber, men afbrød karrieren da han fik øje på hende. Han mistede simpelthen sulten efter at løbe og vinde med det resultat at han nu er en tyk sofakartoffel. Løberen holder op med at løbe og begynder at blive fed.
"Sverre Asmervik: Kvinnen i skogen" handler om en mand der cykler ud i skoven og ser en ung nøgen kvinde, der ligger og onanerer. Han tager selv tøjet af og ser skjult bag en busk at hun får orgasme. Han går hen og siger undskyld for at have luret og de kommer i snak. Det ender med at han overnatter i hendes telt til begges tilfredshed. Desværre får han en fyreseddel fra jobbet næste dag.
"Kjersti Wold: I huset ved stranden" handler om Mira, der bor i huset ved stranden og som får besøg af en havmand. Nok se, men ikke røre. Han slår hende, men ikke særligt hårdt og så tager han afsted igen. Til hans kone Serena, men han skal rejse væk i tre måneder.

Stasjonen er en glimrende historie. Mon Willy og djævelen kender hinanden? Løpetid er også glimrende.
Show Less

Genres

Publication

[Oslo] : Cappelen, 1990

Original language

Norwegian (Bokmål)

Physical description

173 p.; 21.1 cm

ISBN

9788202124649

Local notes

Omslag: Egil Haraldsen
Omslaget viser et par fantasivæsner med hestebagdel og bryster på en gul baggrund
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Side 11: leigebuaren = lejeboeren = lejeren
Side 11: Eg kjenner brårtt at det går for mig, fossar inn i munnen hennar og ho slukar alt, tørkar seg rundt leppene og set set opp att og smiler til mig.
Side 13: Eg knappar opp og får ut det som skal ut og eg må leite litt mellom rompeballane, men til slutt finn eg rette stad og der drypper det og er fint føre og eg glir heilt til botnen og legg meg til ro der litt med hovudet under vengen.
Side 13: Eg grip hardt om brysta til dei nesten ropar om hjelp og stryk henne så nedover kroppen, over hoftene, over rompa, stikk ein nyfiken finger inn i rompeholet og ho vrir seg og ber meg massere henne der eg veit og eg masserer henne og prøver igjen å kome så djupt inn i henne som muleg og no gir ho seg nesten til å hoppe opp og ned og skriket hennar er ikkje høgt, men kan likevel høyrast gjennom heile kupée og eg spenner ryggen mot setet og kjenner at alle kropsvæskene og heile mitt sjeleiv forlet meg og blir borte inne i henne ein stad.
Side 14: I drosjen legg ho handa fast i skrevet mitt og alt eg har der vaknar og spør kor vi er, og eg lurer ein augneblink på om ho har tenkt å knappe opp buksesmekken min her i drosjen, om så er veit eg at eg knapt vil klare å motsetje meg det, men ho gjer ikkje det o gdå vi stoppar utanfor Hotel Norge, har eg vansker med å gå som ein normal mørkets tenar.
Side 19: Eg kjenner eg pressar meg lenger inn i Liselotte enn eg trudde var menneskeleg muleg.
Side 78: Dein store tragedia nærma sæ me stormskrett og i skaftestøvla.
Side 130: Jeg fikk annet å tenke på enn å lytte etter fuglekvidder, for før jeg forsto hva hun var i gang med hadde hun huket seg ned, frigjort meg helt fra klærne, og sluttet leppene omkring glansen min.
Side 130: Hun kjærtegnet testiklene med de flinke fingrene sine, jeg kom helt inn i munnen hennes, støtte mod ganen, forsiktig, forsiktig, for ikke å gjøre henne vondt, og det gikk hvite strømmer av lyst nedover ryggraden på meg.
Side 161: Hun er altfor dejlig, han er uten en tanke, og så aker de seg nedover på hverandre, det gir bedre plass i teltet, og i det sekundet han trekker pusten dypt, dypt, like før dykket, nyter han hendes ramme dyrelukt. Så lar han ansiktet synke inn mellem hennes lår, mens han kjenner en munn lukke seg fast men mykt om hans lille hode.

Pages

173

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)

DDC/MDS

839.823008
Page: 0.3294 seconds