Slagteren

by Alina Reyes

Paper Book, 1990

Status

Available

Call number

813

Library's review

Frankrig, en lille by, ca 1980
En ung kvinde er til hverdag kunststuderende på Beaux-Arts inde i storbyen, hvor hun også har en kæreste Daniel. Men i sommerferien arbejder hun som kassedame hos en slagter på landet, mens hun bor hos sine forældre. Slagteren taler hele dagen om sex. Sagte så
Show More
kun hun kan høre det. Det er varmt og hans ord har en vis virkning på hende. Overalt i butikken hænger slagtede dyr, kaniner, høns, kyllinger, svin, kalv, okse og lam. I køleskabet findes ulækre ting som svampede og grå lunger, der sælges til kattemad. Og kalvebrisler, der er reserveret til faste kunder, fordi der kun er sparsomme mængder. Og fårenosser til en bestemt kunde. I kølerummet er der køligt og af og til går mester og hans kone ud i rummet og kommer ud igen med håret og tøjet i uorden efter ti minutters tid. En dag går slagteren og mesters kone derud og kassedamen får et kig på hvad der foregår. Hun er ikke jomfru længere, for hun fik lyst til Daniel og kom ind til ham en nat, hvor han overnattede ved hendes bror. Men det var ikke en fornøjelse.
Nu i varmen og med lugten af kød omkring sig er hun ved at blive vanvittig. Hun tager med slagteren hjem. Han tager et brusebad, mens hun tisser. Da hun er færdig går hun ind i bruseren til ham med tøjet på og sæber ham ind. Han slikker hende til orgasme og elsker med hende og da de er færdige tørrer han hende og lægger hende ind i den varme seng, hvor hun falder i søvn. Da hun vågner, kan hun mærke at han igen har lyst og de tager en omgang mere.
Om aftenen tager hun hen på Den sorte Kat sammen med Pierre og Dominique, som hun lige har mødt. Der er maskebal og dans og Pierre på 18 har et dødningehoved som maske. De går ud i skoven og elsker. Om morgenen vågner hun radbrækket i en grøft. Men hun kommer til hægterne igen og føler sig stærk som slagteren. Hun kommer til et hus med en rosenhæk og spiser af bladene.

Nydelig lille fortælling om en ung kvinde, der udlever sine lyster og bliver stærkere. Fortællingen spiller på kødlugte, synet af blod og indvolde og rosendufte.
Show Less

Publication

[Kbh.] : Gyldendals Bogklubber, 1990.

Description

A young girl spends her holiday from art school working in a butcher's shop in a seaside town. Gradually she becomes obsessed with the flesh, both living and dead, which surrounds her, and is drawn into a sexual encounter with the butcher and a journey into the mystery of sexuality.

Awards

Audie Award (Finalist — 1996)

Language

Original language

French

Physical description

77 p.; 21.2 cm

ISBN

8701088521 / 9788701088527

Local notes

Omslag: Finn Evald
Omslagsfoto: Jo Selsing
Omslaget viser en liggende nøgen kvinde
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra fransk "Le boucher" af Susanne Juul
Side 13: Savl fra en edderkop der er ved at væve sit spind.
Side 20: Jeg giver dig mine nosser og min pik du kan gøre med det hvad du vil du giver mig din kusse og dit røvhul og jeg besidder dig totalt jeg skal smøre dig ind i sæd og saft til din lille månerumpe skinner i natten.
Side 28: Daniel sagde en dag, at øreringene var blevet opfundet for at forhindre piger i at opdage, hvor skønt det er at blive nappet i ørerne af en mand. Så trak hun clipsene af, anbragte sig på knæene af drngene, som sad ved siden af hinanden, og fik dem til at nappe hende i begge ørerne, mens hun med skinger stemme hvinede: 'Åh ja, ja, det er skønt, skønt!ø Hvorpå de alle tre lo højt.
Side 53: Jeg førte hånden bagfra nær anus op omkring pungen. Hans lem rejste sig igen voldsomt. Jeg lagde den frie hånd om det, strammede grebet lidt og begyndte en langsom frem- og tilbagegående bevægelse, som gled nemt på grund af sæben.
Side 55: Med munden klæbet til de store kønslæber slikkede han mig i regelmæssige bevægelser fra skedeåbningen til clitoris. Mine kønsdele blev til et kløftet terræn, nydelsen rislede, verden forsvandt, jeg var ikke længere andet end denne blotlagte krop, hvorfra kæmpe kaskader snart gav sig til at vælde frem, den ene efter den anden i en stadig strøm, den ene efter den anden, uendeligt.
Side 58: Han rullede ind over mig, og nu var det hans tur til at sidde overskrævs, idet han støttede sig til hænderne for ikke at mase mig. Hans pung gned mod mine balder ved indgangen til skeden, hans stive lem fyldte mig, gled og gled over mine dybe indersider, mine negle borede sig ind i hans balder, han stønnede kraftigere... VI kom på samme tid, langsomt blandedes vores væsker, blandedes den rallen, som kom dybere nede fra end halsen, end brystets dybder, lyde som var ukendte for den menneskelige stemme.
Side 59: Han havde også en t-shirt på og lå på sofaen med sine kraftige balder, sit kraftige køn og sine kraftige ben nøgne.
Han kom hen til mig og trykkede sit stive lem mod mine balder. Jeg ville vende mig om, men han greb fat i mit hår, trak mit hoved bagover og gav sig til at presse for at trænge ind i min endetarm. Det gjorde ondt, og jeg sad med hovedet bagover og uden at kunne røre mig på stolen. Til sidst kom han helt ind, og smerten mildnedes. Han begyndte at bevæge sig frem og tilbage, jeg var opfyldt af ham, jeg mærkede ikke andet end hans enorme troldlem inden i mig, mens regnen faldt i tværsnit udenfor som det pureste flydende lys. Mens han stadig rørte sig i mig, mens han stadig holdt mit hoved bagover og bearbejdede mig som en jord- og betonarbejder, stak han et par fingre ind i min skede og trak dem derpå ud igen. Jeg stak mine egne ind, mærkede hans hårde lem hamre mod siden, og begyndte at køre frem og tilbage i samme rytme.
Side 66: Da jeg vågnede op, liggende ind til hans penis, tog jeg den i munden, sugede den med tungen, indtil jeg mærkede den svulme op og røre helt nede i halsen. Jeg masserede hans testikler, slikkede dem og vendte tilbage til lemmet. Jeg puttede det ind i mine øjenhulninger, lagde nakken oven på det, klemte det fast mellem skulderen og mit bøjede hoved, i armhulen, i den anden, strøg hen over det med mine bryster, til de var lige ved at få udløsning af det, klemte det mellem mine sammenbøjede arme og ben, pressede undersiden af foden ind mod det, indtil hele min krop bar dets aftryk.
Side 67: Så tog jeg det i munden igen og suttede længe på det, som man sutter sin tommelfinger, sin mors bryst, livet, og han stønnede og gispede, lige til han fik udløsning med en højlydt jamren, og jeg drak hans sæd, hans saft, hans gave.

Pages

77

Library's rating

Rating

(55 ratings; 3.2)

DDC/MDS

813
Page: 1.5149 seconds