Tim Ryan i gudernes by

by James Morris

Paperback, 1964

Status

Available

Library's review

Venus, ca år 2000
Indeholder kapitlerne "I. Uhyggelige udsigter", "II. I en farlig fælde", "III. Venusdronningen", "IV. Et skrapt ultimatum", "V. I venusbeboernes magt", "VI. Tim Ryan tager affære", "VII. En forstyrret offerfest", "VIII. Mellem dobbelt ild", "IX. Venusdronningen", "X.
Show More
Marsbeboerne igen", "XI. Et mærkeligt forbund".

Den 23 maj 1970 sprang samtlige jordens atomværker i luften. Det er aldrig opklaret hvem der stod bag. Man afskaffede krig mellem nationerne og satte en organisation under ledelse af general Nigel Morgan og professor James Milton til at håndhæve det. Oberst Tim Ryan er Morgans næstkommanderende og en sand helt. Dette er fortsættelsen af "Tim Ryan i atomernes tempel".
Tim Ryan, professor James Milton og kaptajn Frank Remington (de gode) befinder sig på Venus, hvortil de er kommet som følge af at deres rumskib er sendt afsted fra Mars af de ondsindede marsboere. Heldigvis viser det sig at nogle af venusboerne (der ligesom marsboerne ligner mennesker på en prik) kan tale engelsk.
???
Enormt stilsikker bog. De naturvidenskabelige forklaringer er det rene vrøvl, men afleveres uden skygge af tvivl. Figurerne er skåret ud af pap, men replikkerne og tempoet er i orden. Meget underholdende og helt uden anden værdi end det.
Show Less

Genres

Publication

(Kbh.) Illustra [1964] 95 s.

Subjects

Language

Original language

Danish

Physical description

95 p.; 18.1 cm

Local notes

Omslag: Axel Frische
Omslaget viser tre rumdragtsklædte mennesker, der kigger op på nogle dobbelt så høje guder med røde kapper på
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Omslagsillustrator er ikke angivet, men der er en signatur (FRISCHE med lang nedstreg på R) nederst til højre på omslaget og det er den samme som på Jukan-bøgerne hvor Axel Frische er krediteret. Han staves også Aksel Frische og levede fra 1904 til 1994. Tak til Niels Jensen, der har opsporet det.
James Morris er et pseudonym for Niels Meyn
På bogryggen står Tim Ryan i gudernes by
Tim Ryan, bind 3
Ungdommens billigbøger, bind 11

Pages

95

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)
Page: 0.1071 seconds