Solenergi, vindkraft

by Claus Nybroe

Paper Book, 1977

Status

Available

Library's review

Indeholder "Energidebat", "Sol", "Focuserende solfangere", "Plane solfangere", "Transport/lager", "Anlæg til varmt vand", "Anlæg til kombineret rum- og vandopvarmning", "Kombineret solfanger/lager", "Anden anvendelse af solenergi", "Solceller", "Vind", "Vindens energi", "Propellen", "Rotoren",
Show More
"Mekanisk vind-arbejde", "Isoleret vind-elværk"; "Nettilsluttet vind-elværk", "Vindvarme", "Morgendagens vind", "Litteratur", "Energikontorer", "Ordliste".

Udmærket lille hæfte om sol- og vindenergi, men heldigvis overhalet af udviklingen siden 1977. Hæftet var sikkert med til at skubbe på udviklingen, så vi ikke fik A-kraft i Danmark, men en stor andel af vindenergi i stedet. 10% af elforsyningen vha vindkraft er forfatterens gæt på et realistisk mål og det er jo nået for lang tid siden.
Hæftet er mest teori og nogle af løsningerne er lidt for små eller husmandsagtige, men de generelle ideer er der ikke noget i vejen med. Meget af stoffet er hentet fra "Sol og Vind" udgivet i 1976 på Informations Forlag sammen med arkitekt Carl Herforth.
Show Less

Publication

Århus OOA, Århus 1977 39 s. ill.

Subjects

Language

Original language

Danish

Physical description

39 p.; 20 cm

Local notes

Omslag: Claus Nybroe
Omslaget viser to ansigter der symboliserer sol og vind ovenover nogle huse med vindmøller og solceller
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi

Pages

39

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)
Page: 0.2688 seconds