Anders And Album, nr 3

by Carl Barks

Paper Book, 1975

Status

Available

Library's review

Indeholder "Trolddalens ekko", "Maharajaens rubin", "Kæphøje krystere", "Spøgelsesbyen", "Tusindfryd".

"Trolddalens ekko" handler om at ungerne vil have penge til billetter til en fodboldkamp og Anders synes at de skal gå tidligt i seng i stedet. Han går selv ud for at afprøve ekkoet i dalen,
Show More
for han skal holde foredrag om det om aftenene. Ungerne sætter et skilt op med at der nu skal betales for ekkoet. Anders får dem til at arbejde hårdt, fx ved at låne en sibirisk pjuskfugl, der siger GKKKKQZFFJGMMMSSFXXXWLLVKKKSSI! Men ungerne vinder til sidst.
"Maharajaens rubin" handler om en tabt rubin på en strand, som Anders og Fætter Højben har delt mellem sig. Anders og ungerne graver hele stranden op og Anders bliver dømt for hærværk og får en stor bøde. Men ungerne finder rubinen og Højben bliver i stedet chauffør for dem og Anders.
"Kæphøje krystere" handler om at Anders har væddet sit hus med Højben om at kunne gå i vandet når som helst og i alt slags vejr. Nu er der minus 25 og Højben banker på. Heldigvis har Andersine væddet med Højben om at han kan drikke 10 liter limonade på en time.
"Spøgelsesbyen" handler om Bluff City, der er blevet en forladt og forsømt by i en grad, så den kan blæse fra sted til sted.
"Tusindfryd" handler om en skovtur hvor Andersine flirter med Anders og siger at den første, der finder en tusindfryd og giver den til en dame, har ret til at være hendes kavaler på hele skovturen. Anders finder en tusindfryd takket være ungerne, men Højben spolerer det. Det næste er en hel buket, men Højben kommer til at smide et hvepsebog efter. Regnvejr udvikler sig til skybrud og stormflod. Anders redder Andersine. Højben redder Højben. Anders banker Højben, så de begge ser rædderlige ud. Rip, Rap og Rup finder tre tusindfryd og bliver Andersines kavalerer.

Anders der ikke kan tåle kulde og Højben, der ikke er glad for limonade på den måde er vældig morsomme.
Historien om at finde tusindfryd minder om en, hvor det er den smukkeste konkylie, der giver adgang til Andersines gunst. Den findes i bind 35 og handler om en strandfest.
Show Less

Genres

Publication

Gutenberghus, 1975

Language

Original language

English

Physical description

50 p.; 28.5 cm

Local notes

Omslag: Carl Barks
Omslaget viser Anders med en harmonika, som ungerne har fyldt med vand
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi

Oversat fra engelsk "Managing the Echo System, januar 1949" af ikke angivet oversætter
Oversat fra engelsk "Rival Beachcombers, september 1948" af ikke angivet oversætter
Oversat fra engelsk "Wintertime Wager, august 1947" af ikke angivet oversætter
Oversat fra engelsk "Return To Pizen Bluff, juni 1958" af ikke angivet oversætter
Oversat fra engelsk "Wild About Flowers, oktober 1949" af ikke angivet oversætter

Bedste historier om Anders And, bind 3

Pages

50

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)
Page: 0.1782 seconds