The Far side observer

by Gary Larson

Paper Book, 1987

Status

Available

Call number

741.5/973

Library's review

Ottende samling af striber fra Gary Larson. Her er manden, der sidder på et kontor inde i solen og passer "Opgang / Nedgang" kontakten. En pingvin myrdet med et hug af et næb i ryggen midt i en kæmpe pingvinkoloni. En elev i skolen beder om fri for hans hjerne er helt fuld. Minutbøffer kommer
Show More
tilsyneladende fra helt flade minutkøer. En mand vågner af et mareridt, men han er stadig i helvede. En hund muntrer sig med helt uden grund at stå og stirre på et skab, mens den knurrer og rejser børster. En dinosaurunge får besked på at hælde morgengryn op og lede efter den lille plastikdreng i pakken bagefter. Trækfugleparret er kommet til at vende et par dias fra ferien forkert, så det ser ud som om de fløj nord på og ikke syd på. Nogle kirurger taber noget fra en patient under operationen, men holder dog øje med hvor det landede, for de får sikkert brug for det på et tidspunkt. En forsker forklædt som gorilla bliver afsløret af de rigtige gorillaer og bedt om at spise nogle store maddiker. Atomkrigen bryder løs og konen brokker sig over at beskyttelsesrummet er fyldt med konservesdåser, men at manden har glemt at tage en dåseåbner med. En trækfugl tager flyveren og rækker tunge ad de andre trækfugle gennem vinduet. En papegøje skråler 'Hey, boid! Shuddup!' mens ejeren pudser et gevær. Et par ulve opdager at en gammel ven er blevet domestikeret for hans øjne er helt tomme og han ser dum og tilfreds ud. En engel har fået fat i et gevær og skyder fugle ned. Professor Gallagher har en kontroversiel samtidig kur mod højdeskræk, slangeangst og frygt for mørke. En fugl i bur beder kukkeren i kukuret om hjælp en gang i timen. De kanariefugle, der ikke kan synge, må tage sløjd i stedet. En sælger fra Cowotologi synes at man skal spørge sig selv om man er en tilfreds ko. Einstein var basketball spiller inden han på grund af en ankelskade skiftede til fysik. En ulv læser højt for sin dreng: 'See Dick run. See Jane run. Run run run. See the wolves chase Dick and Jane. Chase chase chase...' En medicinmand kommer til at lave en hjulpiskerdans i stedet for en regndans. En veltilfreds nilkrokodille kigger ud på en forlist turistbåd og tænker at lidt cheesecake ville gøre godt. Bob the Spoon og Ernie the Fork hænger ud med en tredje, men det er kun ham, Mack the Knife, der bliver kendt. Folkene i glasøjne-butikken spiller kugler i middagspausen. Et par toiletter til gobler er fine, men det er kun dem selv, der kan se forskel på herre og dame.

Herlige små striber.
Show Less

Publication

Kansas City, Mo. : Andrews and McMeel, c1987.

Description

The eighth collection of The Far Side.

User reviews

LibraryThing member readafew
The Far Side by Gary Larson. Either you found him funny or you didn't. I thought he was hilarious. He combined absolute stupidity with intelegent acadamia and a dash of outrageousness. Stir, chill and serve.

Language

Original language

English

Original publication date

1987

Physical description

104 p.; 21 x 14 cm

ISBN

0836220986 / 9780836220988

Local notes

Omslag: Gary Larson
Omslaget viser en avisforside med absurde historier og med skyggen af en ko henover avisen, måske er det koen, der observerer The Far Side Observer?
Omslagstekst: Local cow sells husband to meat processing plant. UFO crashes into backyard - Family reunion ruined. Cleaning woamn finds escaped snake. Serial chihuahua killer arrested. Neandertal frozen thaws out but hit by train.
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
The Far Side, bind 8
Dette eksemplar er ved at gå op i limningen.

Pages

104

Library's rating

Rating

(100 ratings; 4.3)

DDC/MDS

741.5/973
Page: 0.1257 seconds