Brunhilde 4

by Russell Myers

Paper Book, 1983

Status

Available

Library's review

Brunhilde er en grim og ildelugtende hæslig heks. Trolden Osvald vil gerne sige noget pænt til hende: Jeg håber, du får et pænt ansigt i dit næste liv. Osvald er født for syv år siden, men ved ikke hvor gammel han er for han har sovet en hel del. Han takker Brunhilde for et dask i nødden
Show More
for det var ikke nær så hårdt som dagen før. Brunhilde har en lille paraply til at holde over cigaren, når det regner. Hun deler paraply med Osvald ved at snuppe den øverste del og hun siger at når den tid kommer, vil hun ikke holdes i live af en maskine. Grifberg kommenterer at det vil heller ikke ske, selv maskiner har en smule skam i livet. Grifberg siger ellers at han har tre gyldne leveregler: Tænk aldrig en ond tanke. Forøv aldrig en ond gerning. Stik en plade, hvis det kniber.
Vandet i troldeskoven er så hårdt at det rasler i maven, når man har drukket det.

???

184 perler fra Russell Myers avisstrips

???
Show Less

Publication

Bagsværd : Interpresse, 1983

Language

Original language

English

Physical description

48 p.; 29.5 cm

ISBN

8745600627 / 9788745600624

Local notes

Omslag: Russell Myers
Omslaget viser Brunhilde og Oswald, der ser til mens Grifberg læser et brev op "Miljøgruppen i Tappernøje har anmeldt dig til sundhedsstyrelsen".
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra amerikansk "Broom-Hilda" af Paul Schiøtt
Brunhilde, bind 4
Side 2: Jeg håber, du får et pænt ansigt i dit næste liv!
Side 13: Jeg følger tre gyldne leveregler. Tænk aldrig en ond tanke! Forøv aldrig en ond dåd! Stik en plade, hvis det kniber!

Pages

48

Library's rating

Rating

½ (4 ratings; 3.9)
Page: 0.1407 seconds