Læg primadonnanykkerne i garderoben

by Garry B. Trudeau

Paper Book, 1986

Status

Available

Library's review

USA, 1984-1985
Ronald Reagan er præsident.
Økonomien buldrer derudad og Mike Doonesbury får job i et reklamebureau, hvor han skal sælge Reagan til unge, sorte vælgere.
George Bush er vicepræsident og deponerer officielt sit mandsmod i overformynderiet. Zonker Harris er barnepige ved J.J. og
Show More
Mike, men de vil meget gerne af med ham. Zonker søger ind ved Baby Doc lægehøjskolen, som drives af Duke og Honey. Skolen ligger på Haiti.
Duane er deprimeret over i otte år at have leveret symboler til Carter, Brown og Mondale og helt uden held. Rick Redfern er lige så deprimeret over Reagan og forestiller sig et USA styret af Newt Gingrich. Mark Slackmeyer forsøger at få lytterne på NPR til at diskutere indkomstskat.
Rick går på gaden for at lave en artikel om hjemløse og møder Alice og Elmont. Rick tager Alice med hjem, hvor hun selvfølgelig møder Joanie Caucus. Duke har ansat en eftersøgt transplantationskirurg, Dr. Janata, der eksperimenterer med at indoperere et venstreorienteret hjerte i en konservativ krop. Mike Doonesbury bliver udråbt til helt efter en skør episode i undergrundstoget. Senator Jake Garn får en tur med rumfærgen og bliver udnævnt til ekspert i rumsyge. Enkefru Doonesbury aflægger vidnesbyrd for en kongreskomite om landbrugsstøtte. Jimmy Thudpucker, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Michael Jackson, Ray Charles, Stevie Wonder, Bette Midler, Diana Ross, Billy Joel, Paul Simon, Kenny Rogers, Willie Nelson, Tina Turner, Smokey Robinson og Dionne Warwick er med på indspilning af "We are the world".
Rick Redfern fører dagbog over sit engagement i sønnen Jeffreys liv.
Zonker Harris holder sommerferie i Fort Lauderdale og møder Barbara Ann Boopstein, kaldet Boopsie. Hun er ved at indspille en film, hvor hun har en diminutiv rolle som Binkie.
Alice og Elmont overvejer at blive gift for lettere at kunne få tag over hovedet om vinteren. Honey står model for nogle kinesiske kunstmalere in spe.
Præsten Scot Sloan prøver at melde sig til anitiapartheid-bevægelsen, men alt er optaget. Abortmodstanderne kører på med meget overskruede argumenter.
Frank Sinatra bliver udnævnt til æresdoktor ved Stevens Institute. På trods af hans åbenbare forbindelser til mafiaen.
Lacey Davenport tager til Palm Beach for at skaffe midler til et herberg for hjemløse, som Rick Redfern gerne vil have oprettet. Det er svært for Palm Beach er vældigt hvidt og elitært, hvilket går ud over Laceys sorte advokat, Mr. Willy Royce.
Mike Doonesbury opsøger Zonker på Hawai for at få ham med i en annonce for Kræftens Bekæmpelse imod solbruning.
Boopsie studerer Miami Patruljen, hvor mærkevarer spiller en hovedrolle, Betrami bukser fx.

Glimrende tidsbillede
Show Less

Publication

[Bagsværd] : Carlsen, 1986.

Language

Original language

English

Physical description

64 p.; 28.4 cm

ISBN

8756231415 / 9788756231411

Local notes

Omslag: Garry B. Trudeau
Omslaget viser Jimmy Thudpucker, der synger med i "We are the world".
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Doonesbury, bind 7
Oversat fra amerikansk "Doonesbury, 1984-1985" af Ole Steen Hansen, Michael Enné
Side 23: Man spilder _ikke_ øl ned i patienterne.
Side 31: Hvem er 'De sultende i Afrika'? Er det ikke en australsk gruppe?

Pages

64

Library's rating

Rating

(1 rating; 4)
Page: 0.3369 seconds