Bruger du dextrose i din koffein?

by Garry B. Trudeau

Paper Book, 1992

Status

Available

Library's review

USA, 1989-1990
Mike Doonesbury laver reklamefilm for Walden universitet. J.J. føder for åben skærm som led i en performance. Jeremy Cavendish forsøger på kikset måde at date Lacey Davenport. George Bush tager over fra Ronald Reagan. Zonker Harris tager over som barnepige for Alex. Barbara Ann
Show More
Boopstein, kaldet Boopsie, er model for "Illustrated Sport"'s årlige udgave for svømmetøj. Det er selvfølgelig bare en undskyldning for at vise letpåklædte kvindekroppe. Hvilket tegneserien så også gør.
Mike og J.J. laver en aftale om at droppe skilsmisse og leve på en løgn til barnet er på universitetet. Tegneserietegnerne freder Bush i en uge for formelt at takke ham for Dan Quayle.
Donald Trump hyrer J.J. til at udsmykke badeværelserne i hans yacht. Mrs Huan, også kaldet Honey, assisterer J.J. med anvisninger på hvordan det neo-klassiske kitsch skal være.
Lacey Davenport, 81 år, finder ud af at store dele af hendes stab er ved at dø af Aids. Joanie Caucus finder ved samme lejlighed ud af at Andy Lippincott også er ramt. Andy's læge, Doktor Klein, har passet aids-patienter i syv år med 100% resultat. De er døde allesammen. Andy joker med alt, også hans egen forestående død.
Mike laver reklamer for at få unge til at ryge. Honey tager til studenterjubilæum på Peking Universitet - årgang 74.
Andy Warhol's dagbøger bliver publiceret. Hugh Hefner gifter sig med Kimberley.
Andys forældre kommer på besøg. Faderen har ikke helt fortalt moderen sandheden, men hun klarer den fint.
Honey kommer i unåde i Kina - på Tien An Men pladsen - og slipper ud ved at Trump betaler Duke for det. Prisen er at Duke gifter sig med hende og får hende ud på et diplomatpas.
Bush sælger diplomatstillingerne til højestbydende. Hvis ingen byder, så får landet en rigtig diplomat. Spøjst. Jim Andrews møder Phil Slackmeyer og driller ham med at han stadig er på første kone. Det får Phil til at tage affære.
Mike får besøg af alle mulige, Honey, Duke, Joanie, ... Og sågar sin bror, Sal Doonesbury, der arbejder for Dr. Whopee prævention.
Roland Hedley får lov at være på en af narkopolitiets razziaer. De kigger efter Mr. Crack og Mr. Fygræs. I baggrunden ser Mr. Skod og Mr. Koffein til. En film om Bush's krigseventyr får hans onde tvilling Skippy som hovedrolleindehaver.
Bush skal møde Gorbatjov om bord på hangarskibet USS Van Buren (det skib findes ikke i virkeligheden).
Mark's gamle college holder firserfest. Mark er 32 år, bor hjemme og har ikke en kæreste.
George H. W. Bush invaderer Panama - operation just cause - og Duke bliver Maximal Prokonsul. Duke bliver løst fra sin kontrakt ved Trump mod "at huske sine venner". Mike og J.J. holder stadig sammen, men uden sex og Mike er frustreret.

Glimrende tidsbillede af årene, hvor aids-epidemien virkelig slog hårdt
Show Less

Publication

[Bagsværd], Carlsen Comics, 1992.

Language

Original language

English

Physical description

63 p.; 28.4 cm

ISBN

8756252528 / 9788756252522

Local notes

Omslag: Garry B. Trudeau
Omslaget viser Mr. Fygræs, der fortæller en vittighed til Mr. Skod.
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra amerikansk "Give Those Nyphs Some Hooters!", "You're Smokin' Now, Mr. Butts" af Per Vadmand
Doonesbury, bind 11
Side 34: "Hør, Mor! Du ved, den myg der inficerede mig?" "Han er røntgenlæge og 1,85."
Side 44: Hils din lille anorexi-barbie derovre!
Side 58: Se selv. En typisk første-kone kommentar!

Pages

63

Library's rating

Rating

(1 rating; 4)
Page: 0.8914 seconds