Forræderi! Forræderi!

by Garry B. Trudeau

Paper Book, 1998

Status

Available

Library's review

USA, 1996-1997
Kim kommer tilbage fra et halvt år i Frankrig. Rektor King på Walden er overrasket, da der er overskud på regnskabet. Flere løstansatte på usle vilkår er tidens løsen. Mark Slackmeyer inviterer den republikanske analytiker Chase Talbot III i studiet. Og det afsløres at Mark og
Show More
Chase er kærester.
Kim og Mike Doonesbury bliver også kærester til Alex's store glæde og J.J.'s tilsvarende ærgrelse.
Joanie Caucus er i byen for at holde foredrag og besøger Scot på vejen. Waldens lille kirke har også fået en hjemmeside. Joanie er ansat i justitsministeriet og får en byge af spørgsmål om Clinton. J.J. har fået en stor bestillingsopgave og vil drille Mike med det, men det er Kim, der lukker op.
Californien vedtager en lov, der gør cannabis lovligt til medicinske formål. B.D. er forarget.
Alex sender en mail til alle på Mikes mailkontaktliste om at Mike og Kim er kærester og skal giftes.
Newt Gingrich afbildes i tegneserien som en bombe med tændt lunte.
Donald Trump hyrer Duke og Earl til at fordrive nogle lejere, men det mislykkes. Der går bryllupsinvitationer ud til blandt andet Rick Redfern og Joanie Causus, hvilket undrer Joanie, for hun troede at Mike og J.J. stadig var gift med hinanden.
Tobaksindustrien har travlt med at kapre børn som kunder, mens de siger det modsatte til politikerne.
Mike og Kim holder bryllup på et skib, der bliver påsejlet af en pram med J.J. og Zeke ombord. Det er et uheld, som går værst ud over prammen med J.J.s nyeste skulptur til 400.000 dollars. Kim og Mike tager til Vietnam på bryllupsrejse og Kim finder ud af at hele hendes familie døde i Vietnam-krigen, samt at Nike underbetaler deres arbejdere. Direktøren for skofabrikken er Nguyen V. Phred.
Kim har ansat en gammel kæreste Trent som chefdesigner og en Lars som profet. Mike er forarget.
Ken Starr drømmer om at få Bill Clinton dømt. Kim drømmer om at få Michael Jordan og Tiger til at droppe Nike. Mike drømmer om at firmaet begynder at lave noget og tjene penge.
Walden har landets værste football-team og har tabt 37 kampe i træk. Rektor King kontakter B.D., der bider på krogen. B.D.'s agent Sid misser fastansættelse og grundbeløb, men til gengæld får B.D. 85% af billetindtægten. Eneste problem er at kampene er gratis.
Princesse Diana er død og kongehuset kontakter Zonker for at få fat i virkeligheden igen. Han er jo tidligere borgerlig.
Lacey Davenport får konstateret Alzheimers og overvejer seriøst at hun bør gå af. Jeremy Cavendish er bekymret for hende.

Glimrende tidsbillede. Denne gang går rigtigt mange af vitserne på at Kim er ung, lækker og helt vildt checket. Hun går rent ind ved Alex, mens Onkel Zeke mildest taget er upopulær.
Show Less

Publication

[Bagsværd] : Carlsen Comics. 1998

Language

Original language

English

Physical description

64 p.; 28.4 cm

ISBN

8756272286 / 9788756272285

Local notes

Omslag: Garry B. Trudeau
Omslaget viser J.J., iført hjelm og et underligt kostume, der overfuser Mike Doonesbury og hans kæreste Kim
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra engelsk "Doonesbury" af Ole Steen Hansen
Doonesbury, bind 18
Side 6: Jeg er overrasket - jeg vidste ikke du rent faktisk er bøsse . Jeg troede du bare _spillede_ rollen som patetisk, desperat, ensom taberbøsse.
Side 8: På universitetet fik jeg altid mine ideer under bruseren, så strøg jeg ind til pc'en og sad og skrev nøgen i _timevis_!
Side 8: Jeg er midaldrende. Jeg spøger _aldrig_ med fremtiden.
Side 15: Her vil jeg blære mig af min karriere overfor Mike og i stedet møder jeg hans flotte, unge, perfekte, størrelse 36 _kæreste_!
Side 15: "Man må vel regne med at hun er dum som en dør, tror du ikke?" "Klart, men hvem interesserer det? _Kors_ hvor jeg misunder ham!"
Side 26: Orv! Har far vundet over _alle_ dem?
Side 26: "F.eks. inviterer vi ingen, der har været i seng med bruden." "Nånå! Vi skal altså kun invitere _dine_ venner?"
Side 49: Antikrist bor i vores garage.
Side 51: Mike, er du sikker på at du har været ung engang?

Pages

64

Library's rating

Rating

(1 rating; 5)
Page: 0.1277 seconds