Usammenhængende historier

by Miguel-Angel Prado

Paper Book, 1988

Status

Available

Library's review

Indeholder "Usammenhængende historier, 1", "Usammenhængende historier, 2", "Usammenhængende historier, 3", "Usammenhængende historier, 4", "Usammenhængende historier, 5", "Usammenhængende historier, 6", "Usammenhængende historier, 7".

"Usammenhængende historier, 1" handler om Julian, der har
Show More
problemer med selvbeherskelsen pgra varmen. Det ender med at han slår et par stykker ned, blandt andet en Krishna munk.
"Usammenhængende historier, 2" handler om en ung mand, hr Lama, der bliver sur på nogle skidende hunde, men hundeejerne pudser hundene på ham, så det bagefter er svært for ambulancefolkene at se om de har fået det hele med. I retten er det ham der får en bøde for at svine med blod og indvolde på offentlige steder. En underskriftindsamler, der forsøger at få ham til at skrive under på at hunde skal have lov at komme med på restauranter, bliver slået ned, da han forsøger sig med hr Lama bagefter.
"Usammenhængende historier, 3" handler om en mand, der følger en dreng hjem og drengen får bagefter masser af tæsk af faderen. Faderen forsøger også at overfalde ham, der fulgte drengen hjem. Et pragteksemplar af en skiderik.
"Usammenhængende historier, 4" handler om senor Dimas Noces, der har opfundet en energikonverter, der giver næsten gratis energi. Det går ham dårligt for han har ikke nogen titel. Et oliekonsortie får ham sprængt til atomer.
"Usammenhængende historier, 5" handler om politibetjente, der noterer parkeringssyndere og cyklister, mens alt andet omkring dem rager dem langsomt. Faktisk overser de en påkørsel af en fodgænger, hvorefter de arresterer en kvinde, der har hjulpet offeret.
"Usammenhængende historier, 6" handler om en mand, der klager over rotter i lejligheden og i stedet for en bøde for ulovligt husdyrhold. Da Dyrenes Beskyttelse sender en kone for at påpege at dyrene skal fodres og passes ordentligt, binder han hende og lader hende ligge til rotterne.
"Usammenhængende historier, 7" handler om en finale i hinkesten. Dommerne pådrager sig publikums vrede og bliver forvandlet til et puslespil, som hospitalet med nød og næppe kan sætte sammen igen. Byen udnævner hævnerne til æresborgere og kræver dommerne idømt livstid.

Herligt gakkede episoder, der er kørt 200% af sporet.
Show Less

Publication

[Kbh.] : Bogfabrikken, 1988.

Description

Tegneserie bestående af syv historier med morsomme og satiriske vrangbilleder af menneskets dagligliv i et moderne samfund, hvor fremmedgørelsen er total, og moralbegreberne forvirrede.

Language

Original language

Spanish

Physical description

44 p.; 29.4 cm

ISBN

8772971592 / 9788772971599

Local notes

Omslag: Miguel-Angel Prado
Omslaget viser en rødhåret mand, der bliver overfaldet af nogle hunde
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes" af Per Vadmand

Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 1" af Per Vadmand
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 2" af Per Vadmand
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 3" af Per Vadmand
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 4" af Per Vadmand
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 5" af Per Vadmand
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 6" af Per Vadmand
Oversat fra spansk "Cronicas incongruentes 7" af Per Vadmand
Side 11: Vi må straks have den sårede til hospitalet. .. Godt, har vi nu fået det hele med?
Side 46: Er det her virkelig en fod?
Side 46: Tag den sok af! Det har jeg gjort! Gad vide, hvad det her er?

Pages

44

Library's rating

Rating

(2 ratings; 4)
Page: 0.1405 seconds