Merdichesky

by Carlos Trillo

Other authorsHoracio Altuna (Author)
Paper Book, 1989

Status

Available

Library's review

Samuel Merdichesky er en jødisk politimand uden den store flair for jobbet. Som en af de andre siger: "Var det forresten ikke dig, der var bodyguard for John Lennon?" Han starter med at blive afkrævet beskyttelsespenge af en bums på gaden, så får han et job med at holde øje med en pusher ved
Show More
navn Bingo, men Bingo bliver nakket mens Merdichesky boller den luder, han har taget med på værelset som alibi.
Hans chef giver ham et møgjob med at være livvagt for en kvindelig journalist, der plejer at skrive dårligt om politiet. Hans mor forfølger ham med hjemmelavet mad, han ikke kan tåle og alt går ham imod. Men en transvestit Johnny-Betty giver ham et tip og han får faktisk anholdt et par bøller, som har forbindelse med en sanetor og med nazist-partiet. Han tager hen til senatoren for at anholde ham for mordforsøg, men bliver hentet hjem igen af sin chef, der forklarer: Et: en forbryder skal ikke blot være skyldig, men også se sådan ud. To: Hvis han virkelig er skyldig men ikke ser sådan ud, så er han det heller ikke. Til sidst lykkes det ham at redde den kvindelige journalist fra et bombeattentat, men hans mor forhindrer ham i at nyde sejrens frugt.
Til sidst er der en lille kort historie, hvor Merdichesky bliver sat til at være lokkedue i en fælde for en pornofotograf. Det lykkes, men bagefter afpresser fotografen Merdichesky, der er nødt til at betale.

Ganske skæg tegneserie
Show Less

Genres

Publication

[Bagsværd] : Interpresse, 1989.

Description

Tegneserie om en genert og klodset politibetjent i New York, som forsøger at optræde hæderligt, men ustandselig kommer i vanskeligheder på grund af sine korrupte overordnede og sin dominerende mor.

Language

Original language

Spanish

Physical description

62 p.; 29.3 cm

ISBN

8745607591 / 9788745607593

Local notes

Omslag: Horacio Altuna
Omslaget viser en mand i James Bond positur med tre letpåklædte damer slyngende sig omkring ham
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra spansk "Merdichesky" af Jørgen Aabye

Pages

62

Library's rating

½

Rating

½ (1 rating; 4.5)
Page: 0.3726 seconds