Panda som racerkører; Panda og eneboeren

by Marten Toonder

Paper Book, 1984

Status

Available

Library's review

Indeholder "Panda som racerkører", "Panda og eneboeren".

"Panda som racerkører" handler om Professor Plaster, der har konstrueret en racerbil, men en skurk ved navn Hr. Matic (leder af Matic-Auto) prøver at sabotere den. Panda bliver samlet op af testkøreren (som er bestukket af Matic) fordi
Show More
denne tror at Panda er med i komplottet. Panda ender med at overtage førersæde og rat, men han er ikke vant til at køre race, så bilen bliver smadret. Pat O'Gynther har været skjult i bagagerummet, men slipper uden en skramme. Da bilen nu er smadret, må Plaster overlade en model af bilen til Panda, så han kan køre i den. For at narre Matic forklæder de først sig selv og da det ikke er nok, så også bilen. Forklædt som sæbekassebil stiller bilen op med Panda ved rattet. Matic bruger alle mulige ulovlige tricks for at stoppe Panda, men de virker ikke. Til gengæld virker det at bruge lovlige midler, for man skal jo slutte i samme bil som man startede løbet med og Pandas bil gik fra sæbekassebil til miniracer. Professor Plaster er lidt rigeligt distræt, men bygger dog en maskine til at holde uvedkommende borte. Den virker fint og næste racerbil er snart klar, denne gang bygget som en taxi. Den vinder men præmien går lige op med Plasters udgifter, så Panda har arbejdet gratis, men pyt, for han vil bare hjem.

"Panda og eneboeren" handler om at Panda bliver sat til havearbejde af sin butler Stihlfuld. Han får lyst til at købe noget større og nu er han jo millionær, så han køber slottet "Prahlstrup". Næsten alle i nærheden af slottet sover rigtigt meget. Undtagelserne er en mand, der kun drikker af en flaske og så en mystisk eneboer. Eneboeren lover at løse alle problemer hvis bare han får penge. Han har også et godt øje til Pandas penge og faktisk vil han gerne have hele slottet. Det bliver dog forpurret og eneboeren viser sig at være Mikkel Mindrefihn. Mikkel redder sig dog ud af suppedasen med hjælp af et par pengesedler fra Pandas tegnebog.

Pudsig tegneserie. Den er lidt Rasmus Klump agtig i tegningerne, men skurkene er mere som Rasmus Trads.
Show Less

Publication

[Kbh.] : Carlsen, 1984.

Description

Tegneserie. Med nød og næppe lykkes det Panda at hjælpe professor Plaster med at vinde et racerløb. Og da Panda har købt Pralstrup slot, sker der mystiske ting, bl. a. en omsiggribende sovesyge.

Language

Original language

Dutch

Physical description

39 p.; 29.4 cm

ISBN

8756227841 / 9788756227841

Local notes

Omslag: Marten Toonder
Omslaget viser Panda, der kører dødsdroom på et plankeværk for at overhale en anden racerkører
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra hollandsk "Panda en de kalkerkar" af Per Vadmand
Oversat fra hollandsk "Panda en de geheimsinnige kluizenaar" af Per Vadmand
Panda, bind 2

Pages

39

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)
Page: 0.1095 seconds