Den ukendte skov

by Wendy Pini

Other authorsRichard Pini (Author)
Paper Book, 1995

Status

Available

Library's review

Ulverytterne har fået viden om deres forfædre, De Høje, som alle elverne nedstammer fra. Og om De Højes gamle hjem, Paladset. I deres søgen efter det har de mødt Solfolket, Flyvefolket og De Hjemvendte, som alle er elvere af en slags. De har genvundet Paladset.
Ulverytternes høvding Ilder har
Show More
en søn, Solstrejf, der er en eminent god Helbreder. Han er begyndt at kunne høre et meget fjernt råb om hjælp. Rayek fra Solfolket har genoplivet Paladset og Den Høje, Timmain, har udvalgt Ilder og Leetah, deres to børn Solstrejf og Glød, Ilders ven Tyde, Rayek og Stenformeren Ekuar, Bue og Månestråle, Skovbæk og Egerod, Rødtjørn og Skumring, Pløk, Skot og Krim, samt fire trolde. De går ind i Paladset og det letter. 16 elvere og 4 trolde, såvidt jeg kan tælle. Det flyver mod det sted, hvor skriget kom fra. Det viser sig at være en ukendt skov, men der er ingen der. Solstrejf lider under det konstante skrig, så Rayek overtager lytningen, men kan heller ikke løse gåden umiddelbart.
De udforsker skoven og der er masser af magi, så fx kan Bue ramme plet på utrolige afstande. Alles sanser og evner bliver forstærket på magisk vis. Troldene er lidt af en plage, men samtidigt er de betryggende lige så irriterende som tidligere. Den lille troldepige Snuske er dog ved at synes at Glød er en spændende legekammerat.
Rayek forsøger sig med at forstærke og genudsende skriget, så de skrigende i det mindste kan høre at nogen har hørt dem. Glød har en teori om at skriget måske bare er et slags ekko, men hvem startede det så? Rayeks genudsendelse er så kraftig at selv den onde elverkvinde Vindpust kan høre det i sit eksil på en øde ø.

Cliffhanger: Hvordan var det nu det gik med Rayeks lille pige og hendes kærlige mor?
Show Less

Publication

Kbh. : Carlsen Comics, 1995.

Description

Eventyrtegneserie om elverfolket og dets oplevelser og prøvelser med trolde, alfer og mennesker.

Language

Original language

English

Physical description

32 p.; 29.4 cm

ISBN

8756262957 / 9788756262958

Local notes

Omslag: Wendy Pini
Omslaget viser Vindpust, der står ved en strandkant, i en iturevet sort kjole, med sin store sorte hår flyvende vildt omkring sig
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra amerikansk "Kings of the broken wheel, part 5" af Edith Månsson
Elverfolket, bind 33

Pages

32

Library's rating

Rating

(4 ratings; 4.3)
Page: 0.1198 seconds