Hanekamp

by Wendy Pini

Other authorsJohn Byrne (Author), Richard Pini (Author)
Paper Book, 1997

Status

Available

Library's review

Ulverytterne har fået viden om deres forfædre, De Høje, som alle elverne nedstammer fra. Og om De Højes gamle hjem, Paladset. I deres søgen efter det har de mødt Solfolket, Flyvefolket og De Hjemvendte, som alle er elvere af en slags. De har genvundet Paladset og har fundet ud af at Skriget
Show More
kommer fra De Høje engang i Fremtiden. De er rejst i tiden, nogle langsomt, nogle hurtigt og har besluttet ikke at pille ved Tidshjulet. Rayek har ellers arbejdet for dette hele sit liv, så han er dybt skuffet og har mistet alle sine magiske kræfter.
Han vil gerne besøge Ilders søn, Solstrejf, med Paladset, men det er Ulverytternes høvding, Ilder, stærkt imod. Rayek udfordrer Ilder til tvekamp og betingelserne er at ingen må dø og at det slutter, når nogen giver op og at nogen skal give op. Ilder giver Rayek en masse bank, men Rayek giver ikke op, så måske er det Rayek, der vinder. Måske vinder han i det mindste lidt respekt ved Ilder?

En klassisk kamp-mellem-gamle-rivaler historie pakket ind i elverpapir. Og kampen er i klassisk Bond-film stil, hvor de skiftes til at banke hinanden flade. I stedet for at ryge på hospitalet med kraniebrud eller indre blødninger, så fortsætter offeret så med at banke den anden flad. Og efter ti runder med den slags, så bliver det så uafgjort?
Show Less

Publication

Kbh. : Carlsen Comics, 1997.

Description

Eventyrtegneserie om elverfolket og dets oplevelser og prøvelser med trolde, alfer og mennesker.

Language

Original language

English

Physical description

40 p.; 29.4 cm

ISBN

8756271573 / 9788756271578

Local notes

Omslag: Wendy Pini
Omslaget viser Ilder i vild slåskamp med en anden ulverytter
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra amerikansk "Rogue's Challenge" af Edith Månsson
Elverfolket, bind 40

Pages

40

Library's rating

Rating

(4 ratings; 4)
Page: 0.1077 seconds