Håbløst bagud : årtusindets værste

by Roald Als

Other authorsPoul Einer Hansen (Author)
Paper Book, 1999

Status

Available

Library's review

Indeholder afsnittene "Håbløst bagud?", "Ægte dansk", "Valget '98: Venstre vil videre", "Storstrejke '98", "Amsterdam-afstemningen", "Ja-siden har også følelser", "Færøerne", "Dagligdag i dansk politik", "Finanslov '99: Efterløn som forskyldt", "Europa-parlamentet", "Hitlisten: Personlige
Show More
EU-stemmetal", "Dagligdag i dansk politik", "De konservative - en frontberetning", "Landbrug, genetik og andet svineri", "PET", "Dagligdag i dansk politik", "Euro i rækkerne".
Selv om CD (Det var forkortelsen for et slags parti ved navn Centrum Demokraterne), Mogens Glistrup, Mogens Camre, Peter Brixtofte og Anker Jørgensen er gået heden, så er der nu stadig et vist bid i disse beretninger om Socialdemokratiets kamp med arbejderne, De Konservatives kampe indbyrdes og de evindelige rituelle stammedanse før alle stemmer for finansloven.

Så beroligende som stesolider opløst i toldfri cognac. Tryghed og stabilitet, for Danmark er nu stadig det vigtigste i verden. En smuk spidning af dansk politik i 1990'erne. Og gid at det må gå Moderaterne lige så godt som CentrumDemokraterne.
Show Less

Publication

[Højbjerg] : Hovedland, 1999.

Description

Respektløse og vittige kommentarer til dansk politik i de senere år, dels i ord, dels i satiriske tegninger, der for de flestes vedkommende har været offentliggjort i Politiken 1998-1999.

Language

Original language

Danish

Physical description

86 p.; 18.9 cm

ISBN

8777394011 / 9788777394010

Local notes

Omslag: Roald Als
Omslaget viser Poul Nyrup Rasmussen iført cykeltøj og hjelm, der er ved at skrive noget på en runesten, mens Anders Fogh Rasmussen lurer bag en anden og mindre sten. Indskriften lyder "Poul gjorde disse runer efter sig selv og sin ven Mogens som reddede velfærdsstaten og gjorder danerne sure indtil de opdagede at det var til deres eget bedste".
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi

Pages

86

Library's rating

Rating

½ (2 ratings; 3.5)
Page: 0.2783 seconds