Nathalia og penisjægerne

by Jaap de Boer

Other authorsJoop van Linden (Author)
Paper Book, 1987

Status

Available

Library's review

Frankrig, Paris, juli 1985
Flystewardessen Nathalia og stewarden Albert holder fri, da de bliver kaldt på job. Albert havde ellers planer, men dem er Nathalia ikke med på, selv om de er forlovede. Selv taxichaufføren får noget på den dumme, men Albert må bare se til i spejlet. Vel ankommet
Show More
tager flyet og den stordrikkende pilot Turbine dem ombord i et fly, der er chartret af en gruppe munke, der er medlemmer af Ståpikanernes hellige orden og på vej til kongres i Cucuta. De synger sjofle sange undervejs og prøver at komme i bukserne på både stewarder og stewardesser. En enkelt surmulende (impotent) broder kommer op at slås med kaptajnen og flyet må nødlande i junglen. Kaptajnen får suttet pik af Nathalia under landingen. så han er godt tilfreds.
"Til Himlens fortrydelse og takket være min indsats er vi i god behold, fortabte og isolerede i en fjendtlig og uigennemtrængelig jungle". Ståpikanerne drager af for at udbrede Ordet blandt de vilde. Turbine hopper på Nathalia. Alberg forsøger at få radioforbindelse til omverdenen, men uden held. Turbine og hans andenpilot drager ud for at hente hjælp. Albert forsøger sig med Nathalia, men "man rører ikke kagerne uden at spørge bagerjomfruen". Nathalia tager sig et bad i den lokale flod og Albert rykker i bananen imens. Det hidkalder et par indianere fra Penisjæger stammen, så Albert bliver bundet og tager med til stammen, der har gang i at hugge forplantningsorganerne af passagererne med en stor økse. Albert er nået frem som næste offer, da Nathalia dukker op (uden tøj på, for det havde indianerne taget med) og hjælper. "Stop! Vilmænd! I hugger hovedet af den vestlige kultur!" Mens hun skælder ud, falder øksen, men Alberts er for lille og for slap til at lide skade. Høvdingen og Nathalia tager sig et lille orgie med hans medkoner for at komme til forståelse om Albert og hans vedhæng. Ude i junglen tager Turbine andenpiloten i røven. Hele indianerstammen hengiver sig til et orgie af dimensioner, men en af pigerne viser sig at være svensk og tager sig af Albert. Hun hedder Hotfizza og er Kungsholmens Perle og specialist i fransk. Hendes yndlingstilling er trekvart missionær med skrue. Desværre afbrudt af en jaloux høvding. Albert slipper væk, men høvdingen alarmerer alle krigerne, som ellers var midt i noget andet. Albert leder efter Nathalia, men han finder hende først efter at have været i kløerne (eller måske favnen) på mange af indianerkonerne, der har brug for anden del af akten.
Albert og Nathalia forlader landsbyen forfulgt af indianerkrigerne.
Imens har Turbine og andenpiloten fundet en større by. Turbine har hugget alle pengene fra andenpilotens tegnebog og styrer straks mod nogle af de interessante damer i byen.
Hotfizza hjælper Albert og Nathalia til at flygte ned ad floden i en kano.
Nathalia fortæller Albert at hun er hans, når de kommer tilbage til civilisationen, men da de når frem efter at Albert har roet som en gal i flere dage, ender det selvfølgelig med at han er faldet i søvn, da hun er færdig med at gøre sig lækker for ham.

Det er vist en stående vits at Albert ikke får noget. Historien er muntert og veloplagt fortalt.
Show Less

Publication

[Kbh.] : Bogfabrikken, 1987.

Description

Tegneserie i farver om stewardessen Nathalias utallige og særprægede erotiske oplevelser, da hun på en flytur med Ståpikanernes munkeorden styrter ned i junglen og havner hos de vilde Penisjægere.

Language

Original language

French

Physical description

32 p.; 29.3 cm

ISBN

8772970480 / 9788772970486

Local notes

Omslag: Jaap de Boer
Omslaget viser Nathalia der klæder sig af, mens Albert er ved at eksplodere og nogle indianere og nogle af junglens dyr ser vellystigt til
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra fransk "Nathalie - la petite hôtesse" af Mogens Dalgård
Fanny, bind 4
Side 18: Erfaringen viser at den onde gud for håndarbejdets fremme i det lange løb fordærver varen.
Side 27: Det her er næsten værre end en bustur til Schwarzwald!

Pages

32

Library's rating

Rating

(1 rating; 4)
Page: 0.1303 seconds